You are here
Home > Actualitate > Cele mai induiosatoare si cel mai enervante lucruri despre zodia ta
loading...

Cele mai induiosatoare si cel mai enervante lucruri despre zodia ta

Fiecare semn zodiacal are o latura intunecata, precum si una super adorabila, trasaturile de caracter situandu-se undeva intre ele, acestea fiind doar dragute sau super enervante. Care zodie se comporta ca o uriasa regina a dramei de fiecare data cand se imbolnaveste? Care zodie este obsedata in mod adorabil de giugiuleala? Sau care semn zodiacal are nevoie sa renunte la a se plange din cand in cand? Citeste mai departe pentru a verifica obiceiurile aleatorii caracteristice semnului tau zodiacal, care-i fac pe oameni sa exclame “ Ooh” si “ Uuh”.

Berbec (21 Martie-19 Aprilie): Induiosator: Unul dintre cele mai dragute lucruri la berbec este faptul ca ei abordeaza totul in viata cu uimire si entuziasm ca de copil. Enervant : Berbecii se aprind ciudat de repede legat de orice, incat pot transforma conflicte minore in certuri majore.

Taur (20 Aprilie- 20Mai): Induiosator: taurii isi vor arata dragostea fata de persoanele iubite prin acte de dragoste si generozitate aleatorii. Enervant: La primul semn de boala taurul isi va anula toate activitatile, va inchide telefonul, va anunta la locul de munca, comportandu-se practic ca si cum ar fi sfarsitul lumii.

Gemeni (21 Mai-20 Iunie): Induiosator: Gemenii isi exprima intotdeauna sentimentele prin cuvinte. Daca te iubesc, o vei auzi in mod constant, simtindu-te ca si cum ai avea un fan.Enervant: Gemenii au tendinta de a se comporta ca si cand ei ar sti totul despre ceea ce vrei sa spui, chiar daca in realitate nu este chiar asa.

Rac (21 Iunie-22 Iulie): Induiosator: Racul vrea sa fie mereu alaturi de cei dragi. El te va urma pretutindeni ca un catel credincios, cersind timp petrecut in mod placut si mangaieri. Enervant: Esti norocos daca trece un minut in care scapi de manifestarile de nesiguranta ale racului, ei avand nevoie in mod constant de reasigurari.

Leu (23 Iulie- 22 August): Induiosator: Fiecare leu debordeaza de energie spumoasa, pozitiva, care nu poate fi inabusita si care este super contagioasa. Enervant: Leii sunt cei mai mari invingatori.In cazul in care lucrurile nu merg asa cum si-au imaginat, daca nu se simt apreciati sau daca sunt doar putin obositi, se declanseaza iadul iar finalul e mai binesa nici nu-l auzim.

Fecioara (23 August-22 Septembrie): Induiosator: Apropiatii Fecioarelor stiu cel mai bine ca una din principalele lor calitati este aceea de a aduna intotdeauna opinii si perspective diferite. Enervant: Fecioarele isi fac griji mereu si din orice, facand ca lucrurile simple sa para deosebit de complicate.

Balanta (23 Septembrie-22 Octombrie): Induiosator: Balanta ii apreciaza atat de mult pe cei din jur incat va face tot posibilul ca ei sa se simta calm, placut si confortabil in orice situatie. Enervant: Balantele va vor spune exact ceea ce vreti sa auziti, si nu se vor da in laturi sa-si foloseasca abilitatile pentru a obtine tot ceea ce vor.

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie): Induiosator: Daca cineva dintre cei dragi greseste, scorpionul va face totul pentru a indrepta greseala- si chiar pe bune totul! Enervant: Iau fiecare lucru marunt atat de intens in serios incat si cele mai simple decizii par adevarate chestii de viata si moarte.

Sagetator (22 Noiembrie-21 Decembrie): Induiosator: Sagetatorul are o viziune optimista innascuta, care-i permite sa vada lumea dintr-o pozitie plina de speranta si optimism. Enervant: Sagetatorii sunt atat de perfectionisti si de dornici de control incat daca nu faci lucrurile in felul lor inseamna ca le faci gresit.

Capricorn (22 Decembrie-19 Ianuarie): Induiosator: Capricornii au un mod placut de a incuraja dezvoltarea celor din jur, incat in preajma lor te vei simti intotdeauna sprijinit si ocrotit. Enervant: Daca nu are un plan bine stabilit capricornul nu este capabil sa se descurce, fiind doar o chestiune de timp sa se piarda cu firea.

Varsator (20 Ianuarie-18 Februarie): Induiosator: Un Varsator este intotdeauna gata sa sara pentru a da o mana de ajutor, fara a tine cont de evenimentele din propria viata. Enervant: Varsatorii considera ca ei detin intotdeauna perspective cea mai logica si sunt gata mereu sa ofere sfaturi, nefiind in stare sa taca si sa asculte.

Pesti (19 Februarie-20 Martie):Induiosator: Pestii sunt din nastere persoane subtile, deschise si vulnerabile, trasaturi minunate, dar de multe ori neantelese de societate. Enervant: Ei par adesea blocati in miscari lente, astfel incat au nevoie literalmente de trei incercari pentru a reusi sa duca o actiune la bun sfarsit.

Lasă un răspuns

Top