You are here
Home > Actualitate > Declaraţii exclusive. Mirii care au avut 7.000 de invitaţi la nuntă au decis să…
loading...

Declaraţii exclusive. Mirii care au avut 7.000 de invitaţi la nuntă au decis să…

Primarul Lucian Morar şi interpreta de muzică populară Ioana Pricop au făcut o nuntă istorică în România, cu 7.000 de invitaţi, în şapte sate, iar povestea lor de dragoste continuă cel puţin la fel de frumos.

Am aflat că tinerii însurăţei se pregătesc de luna de miere şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinţi.

Lucian Morar şi interpreta de muzică populară Ioana Pricop au făcut senzaţie în toamna anului trecut când şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi au sărbătorit cununia alături de 7.000 de invitaţi, din şapte sate.

Am aflat ce planuri are cel mai nonconformist cuplu din politica românească. Primarul din Ulmeni, Lucian Morar, şi soţia lui, Ioana Pricop, ”lucrează” de zor să devină părinţi, la numai trei luni de la nunta cu 7.000 de invitaţi.

Lucian Morar a dezvăluit că au de gând să meargă în luna de miere în postul Paştelui, într-un loc exotic, unde să poată ”lucra” intens la visul de a deveni părinţi. Primarul din Ulmeni a mărturisit că viaţa de bărbat căsătorit este foarte frumoasă, iar venirea pe lume a unui bebeluş le-ar completa fericirea.

”Am fost puţin plecaţi, dar nu a fost chiar o lună de miere. În luna de miere o să plecăm în februarie. Atunci ne-am propus. Ioana a avut foarte multe evenimente luate deja dinainte de nuntă şi nu am putut pleca. Eu, la fel, cu treabă, dar o să plecăm în luna februarie, în postul Paştelui. Nu ne-am hotărât încă asupra destinaţiei, însă am vrea să fie o locaţie exotică, undeva la căldură.

Scriem şi la «barză»! Scriem de zor şi sperăm să se întâmple cât mai curând. Ne dorim ca luna de miere să fie într-o zonă exotică şi pentru că aşa poate ne apropiem mai mult de «barză», de miezul problemei. În rest, suntem OK. Viaţa ca soţ şi soţie e foarte frumoasă, fix aşa cum ne-am dorit. Suntem foarte fericiţi, iar un bebe ne-ar completa”, a declarat primarul Lucian Morar

“Băsescu şi Udrea nu mi-au dat bani, ci cadou!”
La nunta lui Lucian Morar cu Ioana Pricop au participat inclusiv Traian Băsescu şi Elena Udrea. Cei doi n-au dat ”plicul”, oferindu-le, însă, mirilor două cadouri de suflet. Lucian şi Ioana au fost foarte impresionaţi de gest. Şi au rămas cu o amintire de neuitat: ”Duminică a fost ospăţul miresei! Da, într-adevăr domnul preşedinte Traian Băsescu a fost la nunta noastră. M-a bucurat enorm că a venit. Nu mi-a dat bani, ci cadou. Cel mai frumos şi important cadou a fost prezenţa lui alături de mine şi Ioana în ziua nunţii noastre. Cadoul material este unul special şi foarte frumos. Şi doamna Elena Udrea mi-a dat tot un cadou.

Nunta a ţinut până dimineaţa, iar duminică a urmat ospăţul miresei, la care au participat o parte din invitaţii la nuntă. Nu, domnul Băsescu nu a rămas la ospăţ pentru că a trebuit să meargă în Republica Moldova, pentru a participa la Congresul Tinerilor din Partidul Unităţii Naţionale”

Lasă un răspuns

Top