You are here
Home > Actualitate > Horoscop, joi, 25 ianuarie 2018. Balanțele acționează pe baza unui impuls, deși nu le stă în fire să facă asta
loading...

Horoscop, joi, 25 ianuarie 2018. Balanțele acționează pe baza unui impuls, deși nu le stă în fire să facă asta

Horoscop 25 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor avea parte de surprize astăzi.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2018. Sextilul format azi intre Jupiter si Mercur sporeste dorinta de cunoastere si capacitatea de invatare si de memorare. De asemenea, aduce limpezime in gandire, favorizand luarea unor decizii bine fundamentate.

Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de 25 ianuarie pentru zodia ta. Așadar, horoscopul zilei de 25 ianuarie 2018. Horoscop 25 ianuarie 2018.

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai …

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Berbec

Există riscul de a trece la acțiune fără să stai pe gânduri, deși vei avea suficient timp ca să îți dai seama că e o imprudență chiar și pentru tine.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Taur

Poți pierde un partener de încredere, din cauza grabei de a apela la un altul sau de a spune ce îți trece prin cap, pe moment, fără să îți pese de consecințe.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Gemeni

Pe ultima sută de metri, iei o decizie pe care ai tot amânat-o, poate pentru că știai că nu este bună sau nu e bună pentru tine, ci avantajează pe altcineva.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Rac

Deși nu e ai motive reale să te grăbești, ceva te împinge să te hotărăști acum în legătură cu o problemă a cuiva drag sau una legată de relația cu această persoană.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Leu

E prea multă confuzie, astăzi, ca să tragi concluzii despre o problemă de familie, o solicitare a unui apropiat sau o chestiune legată de casă. O amânare ar fi indicată.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Fecioară

Este posibil să strici relațiile cu un întreg grup sau cu câțiva dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat, din cauza unor impresii greșite, la care nu vrei să renunți.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Balanță

Acționezi pe baza unor impulsuri de moment, fără să stai prea mult pe gânduri. Nu îți stă în fire să faci asta și nici tu nu te vei mai recunoaște, după ce trece furtuna.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Scorpion

Ți se pare că ai pierdut ocazii mult prea prețioase de a intra în posesia a ceva ce ți-ai dorit foarte mult. Acum cauți o cale să recuperezi tot ceea ce crezi că ai pierdut.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Săgetător

Sunt puțin cam tenebroase impulsurile acestei zile, ca să treci la acțiune. Mai bine mai ai răbdare până mâine, când vei vedea totul mai clar.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Capricorn

Te poți păcăli singur, într-un moment de orgoliu excesiv, ajungând să crezi că o persoană care susține că îți vrea binele chiar spune adevărul.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Vărsător

Vei fi nevoit să faci un pas în spate, să abandonezi unele dintre responsabilitățile de la serviciu, din motive care încep să se contureze astăzi.

Horoscop 25 ianuarie 2018 – Pești

S-ar putea să te tenteze suficient de mult să păstrezi anumite atitudini radicale și să faci planuri de viitor pe baza lor, deși știi că nu sunt corecte sau nu vor aduce nimic bun.

Lasă un răspuns

Top