You are here
Home > Actualitate > Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații scandaloase: “Am prins-o cu…”
loading...

Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații scandaloase: “Am prins-o cu…”

Primul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan, a vorbit despre casnicia cu vedeta. Barbatul sustine ca viata lor s-a schimbat radical din momentul in care Mihaela a intrat intr-o trupa de dans.

Mihaela si Bogdan Radulescu s-au casatorit in 1989, insa mariajul lor nu a rezistat prea mult.

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile. Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama…

Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa”, spunea Bogdan Radulescu despre infidelitatea Mihaelei Radulescu.

„Pur si simplu, nu mi-a venit sa cred. Am ramas impietrit in usa camerei. La cat sunt de mare, nu stiu pe unde a disparut Laurentiu din casa. Oricum, el n-avea nici o vina…
Mai era ceva de zis? Daca aveam mintea de acum, o paraseam pe loc. Dar eram tanar, o iubeam enorm, asa ca mi-am imaginat ca poate mai avem o sansa impreuna. Nu a fost deloc asa, chiar daca au existat discutii si in familie…”, a mai declarat fostul sot al Mihaelei, potrivit libertatea.ro.

Dani Oțil face dezvăluiri șoc! Prezentatorul TV vorbește fără nicio reținere despre viața intima pe care a avut-o după ce a pus punct relației cu Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea “Xtra Night Show”, matinalul a povestit care sunt plăcerile lui ascunse.

Dani Oțil îi mulțumește Mihaelei Rădulescu pentru viața intima pe care a avut-o în următorii doi au după ce s-au despărțit.

“Mie îmi place amorul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice.

Eu și mental și anatomic sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Folosesc și Tinder.

În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici!

Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre.

De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea intima de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela..

Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă“, a povestit Dani Oțil.

Totodată, prezentatorul TV a dezvăluit că a fost în depresie. “Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns.

Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine.

Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau.

M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor.

(…) Câinele lui Răzvan îmi coțăia piciorul. Copilul lui Răzvan mă împungea cu o sabie. Îmi ziceam: tu nu poți să mori acum!“, a spus Dani Oțil.

Lasă un răspuns

Top