You are here
Home > Actualitate > Autopsia tinerei ucisa de iubitul militar! Ce au descoperit medicii legisti in trupul neinsufletit al Alexandrei. Pana si ei s-au crucit
loading...

Autopsia tinerei ucisa de iubitul militar! Ce au descoperit medicii legisti in trupul neinsufletit al Alexandrei. Pana si ei s-au crucit

Moartea Alexandrei, tanara ucisa de iubitul ei militar, a socat o tara intreaga.

Detalii socante continua sa iasa la iveala in cazul crimei din Dambovita. Medicii legisti i-au facut autopsia tinerei de 25 de ani, care a cazut victima agresiunii tatalui fiicei sale, Florin Oprea.

Alexandra nu a avut nicio sansa de supravietuire. Acestia au gasit in trupul femeii o parte din lama cutitului, precum si multiple leziuni grave.

„În urma autopsiei s-a stabilit că moartea pacientei a fost violentă, ea datorându-se hemoragiei interne şi externe, consecinţă a unui politraumatism cu multiple plăgi tăiate şi înţepate, din care trei cu caracter penetrant intra-toracic”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Subofiterul Florin Oprea este specialist in grupa reparatii si conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Targoviste. Barbatul nu se putea impaca cu gandul ca femeia nu voia sa se mai impace cu el, fiind certati de ceva timp. Militarul le-a spus anchetatorulilor ca nimeni nu il insala pe el. Acesta a marturisit ca s-a dus la coafor cu gandul de a-si ucide iubita, inarmat cu un cutit, dupa ce ar fi baut coniac.

”N-am vrut sa o omor. Imi pare foarte rau. Avea mai multe aventuri”, a spus barbatul de 35 de ani.

Dupa incident, a sunat la 112. Apoi a luat un taci si a mers la politie, unde s-a predat. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Top