You are here
Home > Actualitate > Directoarea unei grădiniţe din Bucureşti, înjunghiată în apropiere de locul de muncă! Femeia a murit pe masa de operaţie
loading...

Directoarea unei grădiniţe din Bucureşti, înjunghiată în apropiere de locul de muncă! Femeia a murit pe masa de operaţie

La câteva minute după ce s-a dat alarma lângă o grădiniţă din sectorul 2 al Capitalei s-a aflat că victima era chiar directoarea unităţii de învăţământ din apropierea grădiniţei unde s-a produs nenorocirea. Potrivit celor mai noi informaţii, victima este în stare critică. În timp ce medicii încearcă să o stabilizeze, anchetatorii îl interoghează pe suspectul reţinut la scurt timp după ce şi-a pus planul diabolic în aplicare.

UPDATE 15:45 – Nicoleta Botan a murit! Medicii au făcut toate eforturile pentru a-i salva viaţa, însă victima a decedat în timp ce era în sala de operaţii din cauza rănilor suferite.

UPDATE 15:17 – Femeia înjunghiată se numeşte Nicoleta Botan şi este chiar patroana grădiniţei. Aceasta avea doar 35 de ani şi avea ordin de protecţie împotriva soţului ei.

UPDATE 14:20 – Bărbatul este audiat în acest moment la Secţia 8 Poliţie, fiind acuzat de tentativă de omor, potrivit evz.ro. Victima ceruse ordin de protecţie împotriva fostului ei soţ. Clipele de coşmar s-au petrecut pestrada Agricultori nr.54, sector 2 din Bucureşti.

UPDATE 14:15 – Femeia înjunghiată era chiar directoarea unităţii de învăţământ în vecinătatea căreia s-a produs incidentul înfiorător. Poliţia a reuşit să îl prindă pe agresor, care s-a dovedit a fi chiar fostul soţ al victimei.

Prin apel 112, în jurul orei 12.20 a fost sesizată o agresiune asupra unei femei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Ştirea iniţială: O femeie a fost înjunghiată de soţul ei chiar lângă o grădiniţă din sectorul 2 al Capitalei. Femeia a fost urmărită de partener şi când a ajuns în apropierea grădiniţei, acesta a atacat-o şi a înjunghiat-o.

Victima a fost găsită de medicii de pe ambulanţă în stare gravă. Medicii sosiţi la faţa locului au resuscitat victima care a fost găsită în stop cardio-respirator.

Nu se ştie dacă erau copii de faţă când a avut loc agresiunea. Soţul agresor a fost reţinut de poliţie în scurt timp.

Victima înjunghiată în Sectorul 2 al Capitalei a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

„A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri.

Lasă un răspuns

Top