You are here
Home > Actualitate > Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, şi-a aflat sentinţa! Nu mai iese viu din închisoare!
loading...

Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, şi-a aflat sentinţa! Nu mai iese viu din închisoare!

Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, a fost condamnat la 175 de ani de închisoare, informează CNN. Printre campioanele olimpice pe care Larry Nassar le-a abuzat sexual se numără Gabby Douglas, Aly Raisman sau McKayla Maroney.

„Tocmai ţi-am semnat sentinţa la moarte”, i-a spus judecătoarea Rosemarie Aquilina lui Larry Nassar atunci când a citit decizia. „Consider că nu înţelegi pericolul pe care-l reprezinţi. Rămâi în continuare un pericol”, a precizat judecătoarea.

Larry Nassar este acuzat că a agresat sexual peste 150 de femei şi minore în ultimele 2 decenii. Fostul medic al echipei de gimnastică a SUA a pledat vinovat la acuzaţiile care i s-au adus.

Multipla campioană olimpică Aly Raisman l-a confruntat pe medicul Larry Nassar, care a hărţuit-o sexual, în sala de judecată. „Eşti un nimic. Nu mi-ai luat gimnastica. Iubesc acest sport şi această iubire este mai puternică decât răul care stă în tine şi în cei care ţi-au permis să răneşti mulţi oameni. Mesele s-au întors, Larry. Suntem aici, avem vocile noastre şi nu mergem nicăieri. Şi acum, Larry, e rândul tău să mă asculţi.

Larry, ai abuzat de puterea şi încrederea pe care eu şi atâţia alţii am avut-o în tine şi nu sunt sigură că voi putea vreodată să mă obişnuiesc cu modul în care ai manipulat această încredere şi cu modul în care m-ai violat”, a spus Aly Raisman în sala de judecată. Campioana olimpică a părăsit în uralele audienţei sala.

Lasă un răspuns

Top