You are here
Home > Actualitate > S-a dus la un control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas masca! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo!
loading...

S-a dus la un control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas masca! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo!

S-a dus la un control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas masca! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo! Cand si-a dat seama ce a facut, pacienta a intrat in pamant de rusine

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care a facut-o sa intre in pamant de rusine

Totul s-a intamplat intr-o dimineata, cand femeia avea un program destul de aglomerat: inainte de a ajunge la serviciu, ea trebuia sa isi duca copiii la scoala, dupa care sa mearga la control la ginecolog.

Din nefericire s-a trezit mai tarziu decat trebuia, asa ca si-a facut igiena intima in graba, dupa care a plecat. I-a lasat pe cei mici la scoala, dupa care a ajuns la timp la programarea de la ginecolog.

I s-a parut ciudat ca, atunci cand s-a suit pe scaunul special, doctorul a ramas blocat pentru cateva secunde. Ulterior barbatul a inceput sa rada, dupa care i-a spus: „V-ati pregatit cam mult pentru dimineata aceasta”.

Femeii i s-a parut extrem de ciudat, insa a trecut rapid peste aceste momente neplacute. Ulterior, seara, cand a ajuns acasa, fetita ei a venit la ea si a intrebat-o unde e prosopelul ei, cu care se stergea dupa dus.

„Mami, l-am folosit eu in dimineata asta, e in cosul de rufe. ia-ti altul te rog”, i-a raspuns femeia.

„Bine mami! Dar stii ca aveam o gramada de sclipici pus in prosopelul acela, ce ai facut cu el?”, a spus fetita.

In acel moment femeia a facut legatura si a intrat in pamant de rusine, spunandu-si ca nu va mai merge niciodata la acel doctor.

Te-ar putea interesa si: Am chemat un instalator sa-mi repare centrala. A doua zi am gasit ASTA in cutia postala

Pe 22 februarie s-a nascut copilul meu. Pe 23 dimineata mi s-a stricat centrala si era un frig in casa… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am gasit asta in postala.

Au chemat un instalator să le repare caloriferul, dar nu se așteptau la o asemenea surpriză
Să fii în împosibilitatea de a-ți încălzi locuița în perioada rece este un lucru trist, dar situația este de două ori mai gravă atunci când ai în casă un nou născut.

Maria și Jesse Hulcher, doi soți din America, au trăit această experiență neplăcută chiar înainte să devină părinți. Erau încrezători cu privire la pregătirea pentru venirea primului lor copil pe lume, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu câteva zile înainte să aducă acasă noul născut, soților li s-a stricat sursa de încălzire din casă, chiar în mijlocul iernii.
Panicat, Jesse a apelat la ajutorul unui instalator profesionist pentru a le repara sursa de căldură.
Omul a venit imediat și a rezolvat problema, însă câteva zile mai târziu, când s-au uitat în cutia poștală, au avut o mare surpriză.

Instalatorul știa că familia se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Când au deschis plicul cu factura, Maria și Jesse au fost plăcut surprinși să constate că nu au nimic de plată. Tot ce voia instalatorul era ca ei să poată avea grijă de copilul lor.

„Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
Craig”, a scris instalatorul pe factură.

Lasă un răspuns

Top