You are here
Home > Actualitate > Un român nu câștigă într-o lună cât face ea pe oră! Doar 10 minute de vorbă la telefon cu ea costă enorm. Nu 200, nici 300, nici 400 de lei… Incredibil cât ia pe nici un sfert de oră Carmen Harra
loading...

Un român nu câștigă într-o lună cât face ea pe oră! Doar 10 minute de vorbă la telefon cu ea costă enorm. Nu 200, nici 300, nici 400 de lei… Incredibil cât ia pe nici un sfert de oră Carmen Harra

Carmen Harra, răsfățată cu cadouri scumpe încă de la început de an. Ceas de lux și mașină nouă

Vizionara Carmen Harra este răsfățată cu cadouri de lux, de care este foarte mândră.

Carmen Harra, care a făcut previziuni despre cel care îi va deveni iubit, este o fostă cântăreață care a devenit cunoscută în America pentru previziunile pe care le face.

Carmen Harra, care bijuterii de mii de euro, este dependentă de lux și este răsfățată de persoanele din jurul ei cu daruri care mai de care mai de preț.

Despre cadourile de lux pe care le-a primit de curând, dar și despre un bărbat din viața ei a comentat vizionara în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Primesc cadouri şi de la un posibil „candidat”. Am să arăt în curând o poză cu el. Este (n.r.-bărbatul din viaţa ei) un domn mai retras, însă extrem de educat. Îmi place să adaug cadouri noi la colecţie.

Pot spune că am un ceas de 800 de karate şi o maşină nouă”, a mărturisit Carmen Harra la emisiunea „Agenţia Vip”.
Carmen Harra își permite orice extravaganță, chiar dacă nu primește cadouri scumpe. Și le poate face singură, având în vedere că tarifele ei pentru o consultație sunt fabuloase.

Astfel, pentru o consultație de doar 10 minute, tariful este de 150 de dolari, pentru una de 20 de minute – 300 de dolari, pentru una de 30 de minute – 400 de dolari, iar pentru o oră, tariful perceput de carmen Harra se ridică la 600 de dolari.

Lasă un răspuns

Top