You are here
Home > Actualitate > Un oraș din Anglia caută să angajeze români. Salariul este frumușel și în plus se oferă gratuit și pregătire practică, Se ajunge si la 28£/H
loading...

Un oraș din Anglia caută să angajeze români. Salariul este frumușel și în plus se oferă gratuit și pregătire practică, Se ajunge si la 28£/H

Un orășel din Anglia caută să angajeze români. Postul pentru cei interesați este de îngrijitor de bătrâni. Administrația locală a anunțat că oferă un salariu de peste 7.000 de lei și oferă și pregătire profesională gratuită.

Compania Pure Healthcare caută să angajeze 50 de persoane pentru a lucra ca îngrijitori de bătrâni în Uckfield, un frumos oraș din sud-estul Angliei.

Oferta de muncă este una bună pentru românii care doresc să plece să lucreze peste hotare. Ei primesc pregătire profesională gratuită, lucrează 44 de ore pe săptămână, cu posibilitatea ca, la cerere, să se lucreze ore suplimentare până la maximum 70 de ore pe săptămână.

În ceea ce privește salariul, plata se face la oră. 7,5 lire / ora pentru turele de zi, 8 lire / oră pentru turele de noapte, 9,5 lire / ora pentru ore suplimentare de zi și 10 lire pentru ore suplimentare de noapte. Raportându-ne la aceste cifre, salariul minim pe care îl poate câștiga o persoană este de circa 1400 – 1500 de lire.

Orășelul Uckfield, locuit de doar 15.000 de oameni, este situat în comitatul East Sussex și datează din 1291.

Cei care doresc sa se înscrie pentru aceste posturi pot accesa acest link.

TE POATE INTERESA SI: ROMÂNII care lucrează în străinătate au aflat VESTEA CEA MARE! Cel mai bun lucru care li se putea întâmpla

Milioane de români au plecat în străinătate pentru o viaţă mai bună sau pentru a-şi ajuta copiii lăsaţi în ţară. Astăzi, a fost făcut un anunţ extraordinar pentru aceştia

Cei care au lucrat cel puţin un an peste graniţa cu acte în regulă pot să solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrată, dacă îndeplinesc toate condiţiile de pensionare din ţara respectivă şi din ţară de origine, scrie Gazeta de Sud scrie observator.tv

La Londra un Carer castiga pe tura de noapte cel putin 150£ in 8h impozabili

Veniturile din pensia din străinătate li se plătesc de statul în care au lucrat şi se pot transfera în România în lei, la cursul BNR din ziua plăţii.

Iată cum trebuia să procedeze o persoană care vrea să-i fie luaţi în calculul vechimea şi anii lucraţi în străinătate, dar şi cei din ţară.

Unii dintre românii care muncesc în străinătate încep să se gândească la vârsta pensionarii, iar alţii chiar ajung la respectiva vârstă. Cum ei au lucrat în două sau chiar mai multe state, atunci şi pensia lor va fi una comunitară, adică plătită de mai multe state.

Persoanele care muncesc în străinătate pot să îşi depună dosarul de pensionare la Casa Judeţeana de Pensii (CJP) din judeţul în care au domiciliul la data la care întrunesc condiţiile legislative din România pentru a ieşi la pensie.

„De exemplu, un bărbat care acum lucrează în străinătate şi face 65 de ani în februarie îşi poate depune dosar de pensionare la Casa de Pensii din judeţul unde are domiciliul pe buletin şi la calculul pensiei se ia în considerare vechimea realizată în România şi vechimea realizată într-un alt stat cu care România are încheiate convenţii. Noi avem încheiate acorduri bilaterale cu toate statele din Uniunea Europeană şi cu multe alte state din lume, cum ar fi Canada, Elveţia etc.“, a precizat Daniela Licu, directorul CJP Dolj.

Dar atenţie! Aceia care au lucrat sau lucrează peste graniţă vor primi pensie de la statul respectiv pe perioada lucrată acolo când îndeplinesc şi condiţiile de pensionare din statul respectiv (vârsta, vechime minimă).

Lasă un răspuns

Top