You are here
Home > Actualitate > Băiatul lui Sile Cămătaru, scandal cu Fulgy pentru o femeie?! Cine e tanara, dar cel mai important, cum arata ea
loading...

Băiatul lui Sile Cămătaru, scandal cu Fulgy pentru o femeie?! Cine e tanara, dar cel mai important, cum arata ea

Scandalul dintre Fulgy și fosta lui iubită, Ina Gheorghe, începe să devină din ce în ce mai mare și să fie implicate mai multe personaje.

Fulgy ar fi acuzat-o pe fosta lui iubită că l-ar fi înșelat cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Mediaş Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Cămătaru, cu Franco Kalu şi interlopii Pascu.

Mai mult, au apărut și câteva mesaje în care Ina vorbea cu Dany Balint, băiatul lui Sile Cămătaru. Aceasta îi spunea că e la mare cu Fulgy, iar cineva s-a luat ea, cerându-i astfel ajutorul lui Dany.

Se pare că Dany Balint susține că nimic nu este adevărat, mai ales conversațiile între el și Ina Gheorghe. Băiatul lui Sile Cămătaru nu neagă faptul că o cunoaște pe fosta iubită a lui Fulgy, însă ar spune că nu are nicio treabă cu ea.

”Datorită declaraţiei mincinoase dată de Fulgy, băiatul doamnei Viorica de la Clejani se tot fac articole cu afirmaţii neadevărate.

Şi adevărul e că m-a cerut de soţie, iar la câteva zile uitându-mă în telefonul lui am văzut că m-a înşelat, am fost abuzată fizic de acest băiat de aceea am pus punct relaţiei.

Mi-a spus câteva zile la rând să ne împăcăm nu am acceptat şi m-a amenițat spunându-mi că va face asta în presă cu scopul de a mă denigra.

El acum se află în Spania însoţit de o altă domnişoară, în tot acest timp îmi tot scria mie să ne împăcăm, penibil! Bărbaţii enumeraţi de acesta sunt bărbaţi cu care el a avut divergente în trecut.

Aceştia fiindu-i superiori şi neavând ce să le facă a crezut că se “răzbună” făcând asta. Am avut o relaţie cu unul din cei enumeraţi înainte de a fi cu el, unii îmi sunt cunoştinţe, iar ceilalţi nici măcar nu-i cunoşteam.

Într-adevăr mi-a propus să fac acel test poligraf într-o dimineaţă, neacceptând a avut o reacţie foarte urâtă acasă. Am intrat în baie m-am încuiat, a spart uşa şi m-a dus obligată fiind la acel test însoţiţi de tatăl său, nici dânsul nu l-a putut calma.

Ajungând acolo nu s-a putut ţine testul fiindcă eram speriată de cele întâmplate acasă. Fulgy, în prezent, are o problemă psihică datorită depresiei fiind diagnosticat şi cu tulburări de personalitate.

Ia 3 pastile pe zi! Am conversaţiile cu el şi familia lui şi pot demonstra tot ceea ce am scris.

Nu mi-am dorit să se ajungă la aşa ceva, dar văd că aceste aberaţii continuă să apară aşa că voi clarifica lucrurile.”, a spus revoltată fosta iubită a lui Fulgy.

Lasă un răspuns

Top