You are here
Home > Actualitate > 11 trăsături ale unei femei de neuitat
loading...

11 trăsături ale unei femei de neuitat

„Frumusețea unei femei nu stă în hainele pe care le poartă, în nr. de la pantofi sau în felul în care ea își aranjează părul. Frumusețea unei femei este văzută în ochii ei, pentru că aceasta este ușa spre inima ei, locul în care locuiește dragostea.

Frumusețea adevărată a unei femei se reflectă în suflet. Este grija pe care o poartă cu drag, pasiunea pe care o arată și frumusețea unei femei crește doar cu anii trecuți. “~ Audrey Hepburn

Sunt femei minunate peste tot – și multe dintre ele rămân singure sau lipsite de prietenie.

Calitățile extraordinare sunt neapreciate de oamenii obișnuiți – un adevăr nefericit evident pe toată durata vieții.

Oamenii fericiți sunt disprețuiți de cei nefericiți. În liniște sunt batjocorite cu voce tare. Supraveghetorii sunt detestați de cei care nu au încredere – și așa mai departe.

Așa că, în cinstea tuturor femeilor frumoase și extraordinare aici sunt 11 caracteristici nelipsite ale acestora:

1. CALITATEA DUMNEAVOASTRĂ

Bunătatea ta este evidentă oriunde te duci. Nu contează cât de multe ori considerația, generozitatea și prietenia ta au fost ignorate, perseverezi în continuare prin felul bun de a fi..

2. INDEPENDENȚA DUMNEAVOASTRĂ

Dacă ați găsit persoana potrivită este posibil să se îndrăgostească de natura dvs. independentă. Nu este bine să vă luați valoarile de niciun fel de la un partener, ci de la calitățile unice și extraordinare pe care le-ai respectat la acesta.

3. ALTRUISMUL DUMNEAVOASTRĂ

O femeie de neuitat dă mereu mai mult decât primește. Gândiți-vă la una sau două dintre cele mai influente femei din viața voastră; femeia pe care o iubești mai mult decât orice. Acum întrebați-vă: a pus nevoile altora înaintea ei?

4. GRAȚia DUMNEAVOASTRĂ

Femeile de neuitat par întotdeauna să facă totul cu har. Ai văzut vreodată un documentar despre Jacqueline Kennedy sau prințesa Diana? Ele au fost întruchiparea eleganței și a clasei.

5. PASIUNEA TA

Îți place entuziasmul cu privire la lucrurile importante pentru tine. Este de admirat că pasiunea ta este aproape întotdeauna scopul tău. Alt lucru pe care îl iubim este pasiunea pentru lucruri mari și mici – o caracteristică neobișnuită în zilele noastre.

6. SUPORTUL DVS.

Fie că este vorba de prietenul dvs., de membrii familiei sau de partener, sprijinul dvs. nu este niciodată prefăcut și nu pare să înceteze.

7. INTUIȚIA DVS.

Deși este posibil să nu ne apreciem întotdeauna înțelepciunea, înțelegem că înțelepciunea voastră merită o anumită contemplare profundă.

8. ENERGIA TA

Îți iubim energia și dorința de a vă confrunta cu lumea în față. În timp ce este posibil să nu fiți foarte tare, simțim și apreciem sincer atitudinea dvs. pozitivă și energia minunată. Ne place cum, când ne simțim jos; sunteți “la timp” pentru a ne ridica spiritele!

9. CUNOȘTIINȚA DUMNEAVOASTRĂ

În cea mai mare parte, cuvintele tale oneste sunt livrate în părți egale dulci și grave. Un lucru de asemenea rar.

10. PERSISTENȚA DVS.

După cum s-a discutat, nu este ușor să fii o femeie extraordinară în zilele noastre. Este destul de remarcabil că ați reușit să continuați să ajungeți la acest punct. Mulți oameni buni au fost târâți de fundul societății moderne.

11. IUBIREA TA

Nu în ultimul rând, vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Vă mulțumim pentru toate orele pe care ați sunat și ați răspuns la telefon; ne-ați acordat răbdarea și inima; ne-ați spus ceea ce aveam nevoie să auzim și ne-ați permis să fim parte din viața voastră frumoasă.

Lasă un răspuns

Top