You are here
Home > Actualitate > 5 semne evidente că o persoană te place în secret
loading...

5 semne evidente că o persoană te place în secret

Nu trebuie să mai aștepți de acum ca o persoană să îți facă o declarație de dragoste vădită. Tot ceea ce trebuie să faci este să îi urmărești comportamentul inconștient și reacțiile automate pentru a-ți da seama dacă o persoană te place în secret.

Nu este atât de greu să o faci și dacă ai un ochi ager, îți va fi foarte ușor să fii atent și să analizezi și cele mai mici gesturi pe care persoana de care ești interesat le va face.

Mai jos vei putea găsi niște confesiuni pe care le-am adunat de la Internauții care au dorit să împărtășească cu noi modul în care ei consideră că o persoană interesată de cineva își dezvăluie sentimentele.

Cel mai interesant lucru constă în faptul că oamenii se comportă uneori inconștient indiferent de vârsta sau de genul lor.

1. Există 2 tipuri de oameni îndrăgostiți:

– primul tip este genul de persoană care încearcă să fie aproape de cel sau de cea de care s-a îndrăgostit.

Acest tip de persoană tinde să meargă în locuri unde este posibil să se întâlnească întâmplător cu posibilul partener și chiar să se atingă de acesta printr-o mică apropiere sau îmbrățișare.

– al doilea tip se referă la cei care încearcă să evite persoana de care s-au îndrăgostit.

Ei pot folosi un limbaj nepoliticos în conversație, gândindu-se că îi poate ajuta să ascundă adevăratele lor sentimente. Sau pur și simplu ei simt că nu sunt suficient de buni pentru a apărea în fața acelei persoane.

2. Un ochi atent

– cineva care este îndrăgostit, mereu va avea un ochi ațintit asupra persoanei pe care o admiră: mereu pare ca și cum există un detaliu important pe care l-au ratat înainte.

Dacă doar una dintre persoane este îndrăgostită, atunci ea poate continua să o observe pe cealaltă pentru mult timp, doar consolându-se cu acest lucru.

– totuși, dacă privirea este observată, „al doilea front” se activează: persoana prinsă în fapt va simți nevoia să își mute privirea către perdeaua de alături, spre exemplu sau să facă cunoștință cu cineva care stă tocmai în celălalt capăt al camerei, doar pentru a scăpa de sentimentul de rușine.

3. Un mod neobișnuit de a vorbi

– cineva deodată își schimbă modul natural de a vorbi cu o altă persoană, ajungându-se la anumite expresii caracteristice unui poet, unui filosof și jurnalist, toate amestecate. Devine ușor pentru persoana respectivă să vorbească despre cele mai grele și interesante subiecte, chiar dacă nu a mai făcut-o până atunci.

– o persoană rezonabilă și înțeleaptă se va transforma într-o „oaie stupidă” care are un vocabular foarte limitat. Dacă ți se întâmplă și ție, încearcă să limitezi încercările prin care ai ca scop impresionarea celeilalte persoane.

4. Discuțiile despre un posibil partener

– oamenii vorbesc deseori despre o persoană pe care o plac cu alții sau încearcă să îi facă să vorbească despre persoana respectivă. Chiar dacă au o conversație serioasă în compania colegilor, ei pot lua parte la aceasta dacă vor auzi un nume familiar acolo.

– un detaliu interesant: cineva care este îndrăgostit, poate vorbi despre persoana pe care o admiră într-un mod negativ, afirmându-și sieși și altora că abia dacă este îndrăgostit. În acest caz, acea persoană poate folosi anumite jigniri doar pentru a ascunde sentimentul de dragoste.

– un ultim lucru: pe parcursul conversației, posibilii îndrăgostiți tind să evidențieze similaritatea intereselor lor: „Se pare că singurele persoane care privesc serialul X sunt eu și Paul.”

5. Imposibilitatea de a controla un zâmbet și reacția de a zâmbi

– odată ce posibilul partener al unei persoane îndrăgostite apare, acea persoană nu se poate opri din a zâmbi. Dacă sentimentele sunt foarte puternice, cel îndrăgostit poate ridica puțin din sprânceană sau să zâmbească fără să își dea seama .

– dacă cineva începe să râdă la gluma altcuiva în timpul în care mai există și altă companie, îndrăgostiții tind să se uite la persoana pe care o admiră cel mai mult.

Lasă un răspuns

Top