You are here
Home > Economic > Diverse > Horoscop, duminică, 4 februarie 2018. Racii amestecă lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele
loading...

Horoscop, duminică, 4 februarie 2018. Racii amestecă lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele

Horoscop 4 februarie 2018 – Berbec – Horoscop 4 februarie 2018 Banii vin si se duc intr-o clipa, dar norocul tau e ca stii pe ce resurse te poti baza si nu. Horoscop Minerva pentru perioada 4 – 10 februarie 2018, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

Citeşte horoscopul din 4 februarie şi află ce îţi rezervă astrele duminică. Două zodii sunt vizate în mod special de pierderi masive de bani. HOROSCOP DUMINICĂ 4 FEBRUARI , horoscop 4 februarie 2018

HOROSCOP ZILNIC, DUMINICĂ 4 FEBRUARIE 2018. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. Citeşte horoscopul din 4 februarie şi află ce îţi rezervă astrele duminică.

Horoscop zilnic 4 februarie 2018. Capricornii se indragostesc. Vezi ce se intampla cu Racii Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 februarie 2018.

Horoscop, duminică, 4 februarie 2018. Racii amestecă lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele

Horoscop 4 februarie 2018 – Berbec

Este o zi în care rememorarea unor evenimente din trecut poate deveni motiv pentru abordarea greșită a unor situații din prezent. Avertizat fiind, poate eviți acest lucru.

Horoscop 4 februarie 2018 – Taur

Vei fi tentat să aduci din trecut prea multe concluzii, unele dintre ele greșite, și pe baza lor să judeci prezentul, oamenii și situațiile pe care le trăiești acum.

Horoscop 4 februarie 2018 – Gemeni

Experiențele din trecut au valoarea lor și te pot ajuta să te orientezi, numai că oamenii merită șansa de a nu fi judecați după un singur episod, fie el plăcut sau neplăcut.

Horoscop 4 februarie 2018 – Rac

Există riscul să amesteci lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele, doar ca să îți argumentezi concluziile pesimiste la care vrei neapărat să ajungi.

Horoscop 4 februarie 2018 – Leu

Te pot cuprinde regretele, din cauza unor schimbări cu care nu ai fost de acord, mai ales în relațiile de parteneriat, în colaborări sau în asocieri.

Horoscop 4 februarie 2018 – Fecioară

Încerci să judeci situații din prezent pe baza unor experiențe de mult trecute. Poate că așa vei căpăta mai multă siguranță interioară, dar concluziile este foarte posibil să nu fie corecte.

Horoscop 4 februarie 2018 – Balanță

Poate fi o zi melancolică, în care să preferi să îți amintești vremurile bune din relațiile cu cei dragi, chiar dacă aceștia se află încă lângă tine.

Horoscop 4 februarie 2018 – Scorpion

S-ar putea să ajungi la concluzia că ziua aceasta e cam ciudată, pentru că absolut tot ce planifici cu atenție și în amănunt se răstoarnă, iar tot ce abordezi cu lejeritate merge foarte bine.

Horoscop 4 februarie 2018 – Săgetător

Semnalele care vin de la cei din anturajul apropiat sunt derutante, poate și pentru că le acorzi mai multă importanță decât ar merita.

Horoscop 4 februarie 2018 – Capricorn

S-ar putea să faci unele confuzii nedorite, pentru că ții cont doar de propriile nevoi. În plus, ai tendința de a nu recunoaște contribuția altora la bunăstarea ta.

Horoscop 4 februarie 2018 – Vărsător

Te poți încurca singur în propriile gânduri și emoții negative, pe care nu le vezi așa cum sunt, ci le consideri firești, logice.

Horoscop 4 februarie 2018 – Pești

Cea mai bună alegere, în această perioadă, este să observi mai mult, cu calm, și să lași concluziile pentru altădată, când situația va fi mai limpede.

One thought on “Horoscop, duminică, 4 februarie 2018. Racii amestecă lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele

Lasă un răspuns

Top