You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 6 februarie 2018. Gemenii au nevoie de răbdare în situațiile presante, pentru a obține rezultatele dorite
loading...

Horoscop, marți, 6 februarie 2018. Gemenii au nevoie de răbdare în situațiile presante, pentru a obține rezultatele dorite

Horoscop 6 februarie 2018. Leii au astăzi un ritm de viaţă mult mai liniştit iar Capricornii se vor bucura de un eveniment important.

Horoscop 6 februarie 2018 BERBECApare o situaţie din care nu ştii cum să ieşi mai bine. Învaţă de la alţii care au mai mai multă experienţă de viaţă cum să procedezi în situaţia de faţă. TAUR Te simţi bine…

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2018. Sextilul Luna-Saturn genereaza energie pozitiva, care poate fi foarte utila in activitatile profesionala si in afaceri si faciliteaza punerea in practica a planurilor indraznete. Avand in vedere contextul astral favorabil se recomanda abordarea problemelor dificile, care au …

Horoscop, marți, 6 februarie 2018. Gemenii au nevoie de răbdare în situațiile presante, pentru a obține rezultatele dorite

Horoscop 6 februarie 2018 – Berbec

Te interesează propriile restanțe, deși nu sunt prioritare. Dorințele nu pot fi controlate foarte ușor și, dacă le urmezi, te-ai putea trezi în situații dificile.

Horoscop 6 februarie 2018 – Taur

Vrei să ajungi la o înțelegere cu partenerii de cursă lungă, dar în termenii tăi, iar asta e foarte greu. Ai impresia că protejarea propriilor interese este singura opțiune viabilă.

Horoscop 6 februarie 2018 – Gemeni

Este suficient să îți propui să ai ceva mai multă răbdare, chiar și în situațiile presante, și vei obține rezultatele dorite, iar aceasta va fi o surpriză inclusiv pentru tine.

Horoscop 6 februarie 2018 – Rac

Ai nevoie de coordonate clare ca să poți judeca situațiile pe care nu le înțelegi decât parțial sau deloc. Acestea se capătă însă în timp, odată cu înțelepciunea.

Horoscop 6 februarie 2018 – Leu

E ceva mai greu să ieși din starea de tensiune astăzi, dar este necesar și nici un efort nu ar trebui să fie prea mare ca să atingi acest scop.

Horoscop 6 februarie 2018 – Fecioară

Spre finalul zilei, lucrurile vor fi mai clare, inclusiv faptul că oamenii din jur au aceleași preocupări ca și tine: vor să își protejeze interesele proprii.

Horoscop 6 februarie 2018 – Balanță

Te poate cuprinde o revoltă accentuată, care să nu ducă la nimic bun și să îți servească drept suport pentru decizii neinspirate, destinate să te răzbune.

Horoscop 6 februarie 2018 – Scorpion

Ești capabil să vezi clar ce anume este incorect în ceea ce faci, dar pentru a opri aceste acțiuni este nevoie de ceva mai mult și nu e vorba de voință.

Horoscop 6 februarie 2018 – Săgetător

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să observi ce fac cei din jur și ce îi motivează, ca să știi cum pot fi ajutați să nu consume inutil.

Horoscop 6 februarie 2018 – Capricorn

Odată cu avantajele prieteniilor, vin și riscurile de care trebuie să fii conștient, ca să nu ajungi în situații imposibile, din care nu îți dai seama cum ai putea ieși.

Horoscop 6 februarie 2018 – Vărsător

Dacă ai avea suficientă răbdare, ai vedea cum îți motivezi singur alegerile care conduc la complicații de care apoi tot tu te plângi, în forul tău interior.

Horoscop 6 februarie 2018 – Pești

Ești atent la propriile dorințe, pentru că le folosești ca motivație principală pentru eforturile pe care le depui la locul de muncă și nu numai.

Lasă un răspuns

Top