You are here
Home > Actualitate > ULTIMA ORA: Eugen Stan, Poliţistul pedofil ameninţă cu greva foamei în închisoare: ‘Sunt nevinovat. Vor să îmi pună în cârcă’
loading...

ULTIMA ORA: Eugen Stan, Poliţistul pedofil ameninţă cu greva foamei în închisoare: ‘Sunt nevinovat. Vor să îmi pună în cârcă’

Poliţistul pedofil ameninţă cu greva foamei în închisoare: ‘Sunt nevinovat. Vor să îmi pună în cârcă’

Eugen Stan, poliţistul pedofil acuzat că ar fi abuzat numeroşi copii în blocurile din Bucureşti, a anunţat că va intra în greva foamei.

Poliţistul pedofil de la Brigada Rutieră a Capitalei a ameninţat cu greva foamei dacă anchetatorii vor continua să îi acuze de alte agresiuni sexuale înregistrate cu autor necunoscut.

După ce a fost surprins de camerele de supraveghere montate în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, în timp ce agresa sexual doi fraţi, o fetiţă şi un băiat, Eugen Stan a fost acuzat de zeci de astfel de fapte înregistrate în ultimul deceniu cu autor necunoscut.

„Unele fapte le-am recunoscut, eram pe filmări…Dar ei (n.r. investigatorii care anchetează cazul) vor să îmi pună în cârcă tot ce nu s-a rezolvat până acum. În celelalte cazuri, sunt nevinovat, nu le-am comis eu. O să intru în greva foamei!”, amenință din celulă polițistul pedofil, care se află de o lună în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Eugen Stan a recunoscut că a agresat mai multe femei şi copii după ce a fost filmat de camerele de supraveghere.

El a fost arestat preventiv după ce chiar colegii l-au recunoscut în imaginile făcute publice de Poliţia Română.

Lasă un răspuns

Top