You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 9 februarie 2018. Capricornii au cheltuieli. Vine scandența unor obligații asumate în urmă cu mai mult timp
loading...

Horoscop, vineri, 9 februarie 2018. Capricornii au cheltuieli. Vine scandența unor obligații asumate în urmă cu mai mult timp

Horoscop 9 februarie 2018. Pastrati-va calmul si incercati sa nu va implicati in dispute, ca sa nu faceti afirmatii sau gesturi regretabile. Configuratia astrala predispune la aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte la fiecare zodie, pentru care primesti si solutie. Chiar daca acum nu traiesti situatia de la alte zodii, recomandarea data iti pot fi de ajutor si tie, acum sa.

Datele generale ale zilei: 9, vineri. Marele secret al celor care reușesc să depășească cu succes fiecare zi – indiferent cât de grea sau de complicată este – este acela că privesc mereu provocările vieții ca pe niște trepte care duc obligatoriu în sus, și niciodată ca pe obstacole… Vibratia zilei este 9 ceea …

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2018. Conjunctia Lunii cu Marte poate predispune la iritabilitate si reactii impulsive. Din cauza nervozitatii crescute, disputele marunte pot degenera cu usurinta in certuri serioase. Pastrati-va calmul si incercati sa nu va implicati in dispute, ca sa nu faceti afirmatii sau gesturi pe …

Horoscop, vineri, 9 februarie 2018. Capricornii au cheltuieli. Vine scandența unor obligații asumate în urmă cu mai mult timp

Horoscop 9 februarie 2018 – Berbec

Ești foarte atent la anumite evenimente care au o legătură strânsă cu trecutul apropiat. Problema e că nu îți folosește la nimic să vânezi greșelile apropiaților.

Horoscop 9 februarie 2018 – Taur

Atenția îți este ocupată cu responsabilitățile care te țin departe de familie, dar și în familie sunt câteva puncte nevralgice de care ar fi bine să te ocupi.

Horoscop 9 februarie 2018 – Gemeni

Vrei neapărat să ajungi la o înțelegere cu unul dintre parteneri, una care ar aduce un progres pentru amândoi, deși pe teren scurt doar avantajele tale sunt mai mari.

Horoscop 9 februarie 2018 – Rac

Există o diferență prea mare între ceea ce îți dorești tu să ai și să faci la locul de muncă și condițiile reale. Aceasta poate fi motivul multor probleme care te macină.

Horoscop 9 februarie 2018 – Leu

Experiența acumulată te poate induce în eroare, în special când judeci situația actuală din relația de cuplu sau din alte parteneriate luând ca reper lucruri întâmplate în trecut.

Horoscop 9 februarie 2018 – Fecioară

Trăiești o etapă de acumulare a unei înțelepciuni care îți va fi de folos toată viața. Lecțiile pe care le înveți au legătură cu familia și cu rolul pe care ți l-ai asumat în cadrul acesteia.

Horoscop 9 februarie 2018 – Balanță

Vei fi mai senin și mai liniștit, dacă vei reuși să lași în trecut rănile și dezamăgirile provocate de cei pe care îi iubești, fără să aștepți nimic în schimb.

Horoscop 9 februarie 2018 – Scorpion

Ai nevoie de o clarificare a unor valori. Apreciezi banii, poate sunt undeva pe primele locuri, dar tu ești cel care îi produce, iar valoarea pe care le-o atribui este a ta.

Horoscop 9 februarie 2018 – Săgetător

S-ar putea să te surprindă comportamentul ambiguu al unor oameni prea lași ca să își asume o alegere clară, fiindcă presupun că le va fi mai greu.

Horoscop 9 februarie 2018 – Capricorn

E vremea cheltuielilor sau a achitării unor obligații pe care ți le-ai asumat cândva, când vremurile erau mai însorite și nu te gândeai că va veni și acest moment…

Horoscop 9 februarie 2018 – Vărsător

Ești blocat în trecut și chiar dacă observi acest lucru, îl consideri firesc, din cauza nenumăratelor dezamăgiri pe care le vezi în prezent.

Horoscop 9 februarie 2018 – Pești

Se dezleagă noduri care îți consumau inutil resursele, chiar dacă nu îți dai seama imediat. Reperul care te va ajuta să înțelegi ce se petrece este sentimentul de ușurare, care se va accentua, în timp.

Lasă un răspuns

Top