You are here
Home > Actualitate > Medgidia, un incendiu în această dimineaţă, a mistuit zece case au fost făcute scrum de flăcările care s-au înălţat la zeci de metri.
loading...

Medgidia, un incendiu în această dimineaţă, a mistuit zece case au fost făcute scrum de flăcările care s-au înălţat la zeci de metri.

Incendiu uriaş la Medgidia, în această dimineaţă, acolo unde zece case au fost făcute scrum de flăcările care s-au înălţat la zeci de metri.

Incendiu uriaş la Medgidia. Zece case au fost făcute scrum, iar zeci de oameni au rămas pe străzi, Incendiu violent: Zece locuințe, în care locuiau 43 de persoane, au fost distruse complet

Un incendiu a izbucnit vineri de dimineață în municipiul Medgidia, iar zece locuințe, în care locuiau 43 de persoane, au fost distruse complet.

Evenimentul a izbucnit violent la un imobil, iar din cauza vântului puternic focul s-a extins și la locuințele din apropiere.

În momentul în care au simţit miros de fum, oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat 8 autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, dar şi o autoscară de lucru la înălţime.

Totul a început în jurul orei 06.00, iar din cauza vântului puternic, focul s-a extins rapid şi la alte case din apropiere.

Incendiul se manifesta la un ansamblu de locuințe, fiind afectate 10 gospodării. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale pentru stingerea focului.

”Incendiul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 6, și s-a extins rapid din cauza vântului puternic. La locul incendiului acționează 8 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție la înălțimi. Echipajele de la fața locului au luat măsuri pentru protecția vecinătăților, iar în acest moment se intervine pentru localizarea incendiului. Intervenția este dificilă din cauza condițiilor de vânt puternic și a vizibilității reduse cauzate de degajările mari de fum”, spun reprezentanții ISU.

În urma incendiului, conform ISU Constanța, o singură persoană a prezentat un atac de panică, însă i s-au acordat îngrijiri medicale. Din fericire nu există victime.

În total, zece case în care locuiau 18 familii au fost făcute scrum. Potrivit datelor oferite de reprezentanţii autorităţii locale, 43 de persoane au rămas pe străzi.

Primăria Medgidia a decis să sară în ajutorul oamenilor şi le-a oferit cazare.

cendiul a izbucnit în jurul orei 6.30, la fața locului fiind trimise trei autospeciale cu spumă și apă ale ISU Dobrogea. Pompierii au stabilit că focul se manifesta generalizat la o casă, pe o suprafață de 40-50 mp.

One thought on “Medgidia, un incendiu în această dimineaţă, a mistuit zece case au fost făcute scrum de flăcările care s-au înălţat la zeci de metri.

Lasă un răspuns

Top