You are here
Home > NEWS > Articole > Un deţinut care a evadat joi de sub paza gardienilor de la Penitenciarul Satu Mare a fost prins, la 100 de kilometri distanţă. Îşi vizita mama, bolnavă de…
loading...

Un deţinut care a evadat joi de sub paza gardienilor de la Penitenciarul Satu Mare a fost prins, la 100 de kilometri distanţă. Îşi vizita mama, bolnavă de…

Poliţiştii au făcut filtre la ieşirea din Satu Mare, dar evadatul a reuşit să treacă de ele

Un deţinut care a evadat în cursul zilei de joi de sub supravegherea paznicilor de la Penitenciarul Satu Mare, a fost prins vineri. Adalbert Varga, de 23 de ani, a fost găsit de oamenii legii în localitatea Biharia, din judeţul Bihor, la aproximativ 100 de kilometri de locul de unde a evadat.

Varga a fost încarcerat în urmă cu câteva luni în Penitenciarul Satu Mare, pentru tâlhărie calificată. Având un regim de detenţie semi-deschis, acestuia i s-a permis să lucreze, el alegând să muncească în construcţii, la Tribunalul Satu Mare.

Acela a fost şi locul de unde a fugit deţinutul, plecând de sub supravegherea paznicilor, la toaletă. De pe geamul de la baie, a ieşit apoi direct în stradă. S-a îndreptat spre o zonă mai aglomerată din oraş, iar, până s-a sesizat dispariţia lui, evadatul s-a făcut nevăzut.

Pe toate drumurile principale de ieşire din municipiul Satu Mare, dar şi din judeţ s-au instituit filtre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care au verificat fiecare maşină care a ieşit din oraş.

Cu toate acestea, evadatul a reuşit să treacă de filtre şi să ajungă aproape de casă, el fiind originar din municipiul Oradea. Potrivit informaţiilor obţinute de presa DIN ROMÂNIA, deţinutul dorea să ajungă acasă pentru a-şi vizita mama, bolnavă de cancer în fază terminală.

Lasă un răspuns

Top