You are here
Home > Actualitate > Descoperirea uluitoare dintr-un trunchi de copac! Ce au gasit niste oameni dupa ce l-au taiat. E senzational! VIDEO
loading...

Descoperirea uluitoare dintr-un trunchi de copac! Ce au gasit niste oameni dupa ce l-au taiat. E senzational! VIDEO

Descoperirea a fost facuta de taietorii de lemne ai Corporatiei Kraft. Acestia l-au gasit in trunchiul unui copac.

Descoperirea uluitoare dintr-un trunchi de copac! Este vorba de trupul mumificat al unui caine. Numele lui este Stuckie si se afla in trunchiul copacului din anii 1960. Expertii care au analizat copacul sustin ca animalul alerga un animal de dimensiuni mici.

In acel moment, Stuckie a ramas blocat in interiorul trunchiului. Animalul mumificat a fost descoperit in anii 1980, informeaza The Sun. A fost gasit in timp ce o companie taia stejari in Georgia.

Descoperirea uluitoare dintr-un trunchi de copac!

In prezent, trunchiul cu trupul mumificat al cainelui a devenit atractie. Trunchiul a fost expus in muzeul de copaci Forest World. Expertii sustin ca trupul sau a fost mumificat datorita unui curent de aer care a strabatut interiorul trunchiului.

Daca acest curent de aer nu exista, mirosul cadavrului ar fi ajuns la insecte. In acel moment era devorat si putrezea. Cainele a fost gasit in anii 80, dar expertii sustin ca se afla in interiorul copacului din 1960. Acestia sustin ca, cel mai probabil, Stuckie alerga dupa un raton.

Cainele s-a catarat in interiorul copacului pana la 8,5 metri. Apoi a ramas blocat si nu a mai stiut nimeni de el. Cainele a devenit acum o vedeta a muzeului si toti vizitatorii lui se strang la trunchi. Acestia il admira si fac poze cu el, iar apoi intreaba ghizii care este povestea bietului animal!

Lasă un răspuns

Top