You are here
Home > Actualitate > Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă
loading...

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă

Mulți oameni au auzit de Feng Shui, însă nu știu prea multe detalii despre acest domeniu. Ei bine, câteva trucuri simple pot aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor merge mai bine, atât în căminul tău, cât și în familie.

Feng shui este o artă și o știință antică dezvoltată acum peste 3000 de ani în China, care ne învață cum să echilibrăm energiile într-un spațiu dat – fie că este vorba de o casă, de birou sau de grădină – pentru a asigura norocul oamenilor care locuiesc în locul respectiv.

“Feng” înseamnă vânt și “shui” înseamnă apă. În cultura chineză, vântul și apa sunt asociate cu o bună stare de sănătate, astfel încât feng shui-ul bun a ajuns să însemne bună avere. În același timp, răul feng shui înseamnă noroc sau nenorocire.

Când vine vorba despre partea financiară, atunci când vă achiziționați o casă nouă sau când închiriați sau cumpărați încăperi pentru birourile de la muncă este bine să vedeți care este cel mai îndepărtat colț din stânga intrării și acolo să așezați o monedă pe care să fie inscripționată cifra „5”.

Acela va fi colțul banilor, iar moneda, potrivit tehnicilor feng-shui, va atrage după sine multă prosperitate din punct de vedere financiar.

Lasă un răspuns

Top