You are here
Home > NEWS > Galerie > A ajuns să fie cea mai grasa femeie din lume din cauza iubitului ei! Ce îi făcea acesta este îngrozitor! Cum arată acum, după ce s-a despărțit de el e incredibil
loading...

A ajuns să fie cea mai grasa femeie din lume din cauza iubitului ei! Ce îi făcea acesta este îngrozitor! Cum arată acum, după ce s-a despărțit de el e incredibil

Patty Sanchez obişnuia să mănânce 13.000 de calorii pe zi, în perioada în care avea o relaţie cu un bărbat căruia îi plăcea să fie strivit. Din cauza bărbatului, Patty, acum în vârstă de 51 de ani, îşi dorea să fie cea mai grasă femeie din lume, pentru că simţea că e mai iubita cu cât e mai grasă.

A ajuns astfel să îşi dorească să fie cea mai grasă femeie din lume, doar pentru a-i face pe plac. Avea un regim alimentar de 13.000 de calorii pe zi. La un moment dat însă, când a realizat că a ajuns la 323 de kilograme, şi-a dat seama că ceea ce face nu este deloc bine şi că îşi distruge viaţă.„Eram enormă şi simţeam că mă aşteaptă o moarte sigură. Am realizat că relaţia de hrănire era benefică pentru alţii, dar nu era pentru mine”, a povestit femeia, care a luat o decizie radicală. După aproape 15 ani de relaţie, ea l-a părăsit pe bărbatul care a îngrăşat-o.

„Când nu am mai putut să merg 3 paşi, până la baie, m-am temut că nu voi mai fi în viaţă, pentru cei patru copii şi cinci nepoţi ai mei”, a spus ea. „După ce ne-am despărţit, zăceam în pat şi mă gândeam că el îşi continuă viaţa, iar eu sunt blocată în pat, fără niciun ajutor. A fost un duș rece.” S-a despărţit astfel de prietenul ei şi a încercat din răsputeri să slăbească şi să revină la viaţă pe care o avea odinioară. Cu o dieta bazata pe salate si legume, Patty face progrese semnificative şi a dat jos până acum nu mai puţin de 110 kilograme si acum poate sa se deplaseze singura.

Lasă un răspuns

Top