You are here
Home > Actualitate > FELI, NUMAI ”BUNĂ DE IUBIT” ÎN CASTELUL DIN GAME OF THRONES! CÂT DE SEXY ESTE ARTISTA ÎN ULTIMUL SĂU VIDEOCLIP!
loading...

FELI, NUMAI ”BUNĂ DE IUBIT” ÎN CASTELUL DIN GAME OF THRONES! CÂT DE SEXY ESTE ARTISTA ÎN ULTIMUL SĂU VIDEOCLIP!

Cea mai recentă piesă a artistei Feli, „Buna de iubit”, a fost lansată de curând. Filmările au avut loc în celebra locaţie din „Game of Thrones”, castelul din Westeros! Feli are şanse mari să reprezinte România la Eurovision cu această piesă.

Feli, una dintre cele mai surprinzătoare artiste din Romania, lansează ”Bună de iubit”, o nouă melodie de pe albumul sau de debut – “Eu sunt Feli”. Piesa este ca o declaraţie de independenţă a femeilor, fie ca sunt ele mame, soţii, iubite, care vor şi pot să facă orice îşi propun.

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar <> are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalţi. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim şi la noi şi să ne iubim un pic mai mult,“ mărturiseşte Feli

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, aflat la a treia colaborare cu Feli. “De când am ascultat piesa, m-am gândit că vreau să ies din convenţia femeii surprinsă în cartierul cu blocuri gri şi atmosferă apăsătoare. Aveam nevoie un spaţiu atemporal. Peniscola din Spania a fost prima varianta, mai ales că fusesem acolo cu proiecţia ultimului meu film şi ştiam locaţia. Am prieteni români care locuiesc acolo şi care au făcut posibilă această filmare în castelul din Game of Thrones,” explică regizorul.

“Buna de iubit” se regaseste pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, Eu sunt Feli, alaturi de hit-uri precum ACASA, Timpul, Va urma sau Creioane colorate. Piesa este in finala selectiei nationale Eurovision.

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu două dintre single-urile sale: „Timpul”, care a rămas în top 10 radio şi TV pentru 5 luni consecutive, şi „ACASĂ”, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista şi-a prezentat şi albumul de debut – „Eu sunt Feli”, iar la începutul anului 2018 ea a lansat alături de Smiley un duet emoţionant pentru piesa “Vals”.

Lasă un răspuns

Top