You are here
Home > Actualitate > ROMÂNII AU TALENT 2018. SOȚII ROMÂNI CARE CÂNTĂ LA METROUL DIN PARIS AU VENIT ÎN EMISIUNE! GESTUL EMOȚIONANT AL ANDREI
loading...

ROMÂNII AU TALENT 2018. SOȚII ROMÂNI CARE CÂNTĂ LA METROUL DIN PARIS AU VENIT ÎN EMISIUNE! GESTUL EMOȚIONANT AL ANDREI

Soții care au devenit virali cântând în metroul din Paris, Marius şi Georgiana, au venit la „Românii au talent”. Prestația lor i-a impresionat pe jurați, care le-au oferit fiecare câte un „DA” soților deveniți celebri pe internet.

„Soția mea nu a vrut să spună, dar visul ei a fost să apară în fața Andrei”, a mărturisit Marius. După ce au cântat în fața juriului, Andra a făcut un gest emoționant, strângând-o în brațe pe fana ei Georgiana.

„Sunteți un exemplu foarte bun”, le-a transmis Andra, felicitându-i pentru cum au cântat și pentru calificarea în faza următoare.

„Ce ați face cu 120.000 de euro?”, i-a întrebat Florin Călinescu, Georgiana răspunzând: „Ne-am lua o casă”. A fost momentul în care Florin Călinescu a remarcat: „Femeia vorbește”.

„Aici nu mai este vorba de internet, e vorba de un talent care iese din toți porii. De abia aștept să vă văd în faza următoare”, le-a transmis Andi Moisescu celor doi soți deveniți virali cu interpretările lor din metroul din Paris. Aceștia i-au mulțumit juratului pentru cuvintele frumoase.

Lasă un răspuns

Top