You are here
Home > Actualitate > 4 trăsături negative ale femeilor, pe care un bărbat nu le va tolera într-o relație adevărată
loading...

4 trăsături negative ale femeilor, pe care un bărbat nu le va tolera într-o relație adevărată

Cât de mare ar fi iubirea dintre voi, trebuie să ții cont că nimeni și niciodată nu va fi de acord să-ți suporte comportamentul greoi sau agresiv în cadrul relației.

De aceea, urmărește aceste descrieri tipologice și încearcă să te concentrezi asupra imperfecțiunilor pe care le identifici în propriul tău eu:

1.Absența voinței și a entuziasmului

Dacă îți dorești ca relația voastră să nu se transforme într-o rutină constantă, atunci ai grijă să fii cât se poate de receptivă la inițiativele partenerului tău.

Dacă el îți propune să lași serviciul pentru câteva zile ca să puteți vizita un loc frumos, petrece o noapte sub cerul înstelat al Parisului sau multe alte idei similare, nu încerca să-i respingi entuziasmul, spunându-i că ești obosită, nu ai posibilitate să-ți iei vacanță, etc. Pentru el contează foarte mult implicarea ta în această relație.

2.Neatenția

Deseori cuplul petrece ani în șir împreună, fără să se cunoască de fapt. De aceea, este binevenită nu doar atenția, ci și inițiativa de a afla ceva nou despre viața, personalitatea, trecutul partenerului. Dacă vei fi indiferentă, el se va distanța complet la un moment dat.

3.Atenția exagerată

Pentru ca relația voastră să evolueze treptat și corect, este foarte important ca timpul pe care îl petreceți în doi să fie dozat. Activitățile voastre comune vor avea un farmec deosebit, doar dacă veți fi ambii conștienți de timpul pe care trebuie să-l investiți în această relație, în dependență de etapa la care vă aflați.

Dar nici într-un caz nu trebuie să-l bați la cap cu prea mult cu apeluri, întâlniri, cadouri, etc., căci asta crează o aparență nu tocmai bună pentru tine.

4.Egocentrismul

Ori de câte ori ne direcționăm atenția totală către interesele, scopurile și dorințele noastre, bărbații le interpretează drept egocentrism și nu ca o tendință spre autodezvoltare. Totuși, alegerea ne aparține.

Lasă un răspuns

Top