You are here
Home > Actualitate > Horoscop, miercuri, 21 februarie 2018. Capricornii caută inspirație ca să iasă la lumină. Nu văd că au deja ce le trebuie
loading...

Horoscop, miercuri, 21 februarie 2018. Capricornii caută inspirație ca să iasă la lumină. Nu văd că au deja ce le trebuie

Horoscopul zilei de 21 februarie 2018. Conjuncția Venus-Neptun diminuează realismul și pragmatismul și poate să inducă stări de confuzie și de visare cu ochii deschiși. Horoscop

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2018. Principalul eveniment astrologic al zilei de azi este conjunctia Venus-Neptun, un aspect ce poate avea efecte mai mult sau mai putin placute. Pe de o parte, aceasta conjunctie tinde sa amplifice talentele artistice si.

Horoscop 21 februarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Acești nativi vor avea parte de o zi cu multe surprize. Horoscop 21 februarie 2018. Capricornii caută inspirație ca să iasă la lumină. Nu văd că au deja ce le trebuie – și ceva frumos, și ceva bun, și ceva care să-i ajute să se detașeze de probleme.

Horoscop 21 februarie 2018 – Berbec

Este o zi specială, care promite momente deosebit de frumoase, dar nu oricum, ci cu condiția să dai dovadă de bunătate, toleranță și omenie, calități pe care și tu le admiri la alții.

Horoscop 21 februarie 2018 – Taur

Cumințenia zilei de astăzi te poate ajuta nu numai să revii la gânduri mai bune, ci și să schimbi unele intenții războinice, să renunți la ideea unor confruntări.

Horoscop 21 februarie 2018 – Gemeni

Ești privilegiat prin faptul că vezi foarte limpede de ce e în stare fiecare dintre cei cu care ai de-a face astăzi, dar nu simți nevoia să îi pedepsești în vreun fel.

Horoscop 21 februarie 2018 – Rac

Poate fi puțin cam agitată ziua de astăzi, dar cu ceva mai multă răbdare decât ai de obicei și cu multă bunăvoință, vei trece peste toate și nici nu te vei consuma prea mult.

Horoscop 21 februarie 2018 – Leu

Pentru tine contează foarte mult abordarea și de aceea refuzi să asculți reproșuri, chiar dacă sunt jusitificate. Ar fi bine dacă te-ai putea detașa suficient cât să poți ține cont de ce ți se spune.

Horoscop 21 februarie 2018 – Fecioară

Ai acces la o soluție foarte frumoasă pentru a repara ce ai stricat în relația de cuplu sau într-o altă relație importantă, dar pentru asta trebuie să fii atent și să vrei cu adevărat să repari.

Horoscop 21 februarie 2018 – Balanță

Ți se potrivește invitația pe care ți-o lansează această zi de a face tot ce știi mai bine pentru a-ți înfrumuseța viața și a-i determina și pe cei din jur să îți urmeze exemplul.

Horoscop 21 februarie 2018 – Scorpion

Este o zi deosebit de agreabilă, pe care o poți umbri însă cu dorința ta de a impune un anumit punct de vedere despre o anumită persoană sau situație.

Horoscop 21 februarie 2018 – Săgetător

Mediul intim este cel mai potrivit pentru a aprecia corect frumusețea acestei zile. De acolo îți vei lua puterea de vedea partea bună a lucrurilor, pe care apoi o poți transmite și altora.

Horoscop 21 februarie 2018 – Capricorn

Cauți inspirație, ceva care să te ajute să ieși la lumină și nu vezi că ai deja tot ce îți trebuie. Ai și ceva frumos, și ceva bun, și ceva care să te ajute să te detașezi de probleme.

Horoscop 21 februarie 2018 – Vărsător

Ai puterea de a face un pas în spate, ca să poți vedea mai bine ce e mai important – banii sau propria stare de sănătate.

Horoscop 21 februarie 2018 – Pești

Chiar te vei simți ca peștele în apă, alimentat de energia specială a acestei zile, și se va vedea acest lucru în tot ce faci, dar mai ales în vorbele tale și în gesturile pe care le faci.

Lasă un răspuns

Top