You are here
Home > Actualitate > Lavinia Pirva, fara machiaj! Sotia lui Stefan Banica Jr. are alt chip cand nu foloseste Photoshop!
loading...

Lavinia Pirva, fara machiaj! Sotia lui Stefan Banica Jr. are alt chip cand nu foloseste Photoshop!

Esti obisnuit cu chipul Laviniei Pirva lipsit de defecte si tot timpul ca al unei printese? Ei bine, asta e adevarul!

Lavinia Pirva, fara machiaj! Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a aratat adevarata fata la cumparaturi. Zilele trecute, artista care se chinuie de ani buni sa isi faca un renume in industria muzicala din Romania a fost la supermarket. De data aceasta, nu s-a aranjat mai deloc!

Cantareata a dat o fuga pentru a cumpara strictul necesar. Pesemne sotul ei a anuntat-o ca vine acasa si vrea o mancare calda si delicioasa. Asa ca, Lavinia Pirva a executat si a dat fuga la supermarket. Imbracata in negru, cu UGG-uri in picioare si o sapca aruncata pe cap, a iesit din casa.

Lavinia Pirva s-a urcat la volanul masinii sale si nu s-a mai dat jos pana cand nu a ajuns in parcarea unui supermarket. A lasat masina regulamentar si a intrat grabita in magazin. A zabovit pret de cateva minute si apoi a iesit la fel de grabita, avand o singura plasa cu mancare in mana.

Sotia lui Stefan Banica Jr. stie ca dragostea trece prin stomac si nu a zabovit pe drum. A iesit grabita din magazin si s-a dus glont la masina. A mers ba cu privirea in fata, ba cu capul in pamant. Semn ca nu vrea sa fie recunoscuta!

Lavinia Pirva, fara machiaj!

Din nefericire pentru ea, paparazzii Ciao.ro au fost pe faza si au pozat adevaratul ei chip. Lavinia Pirva este vizibil obosita la cei 33 de ani pe care abia i-a implinit in noiembrie 2017. Tenul ei pare sa fi suferit o imbatranire prematura… sau pur si simplu retine apa!

Lavinia Pirva, fara machiaj! Sotia lui Stefan Banica Jr. are alt chip cand nu foloseste Photoshop!Cert este ca aparitia live a Laviniei Pirva, fara pic de machiaj, nu este cea de pe retelele de socializare. Acolo, artista publica imagini prelucrate in Photoshop sau trecute prin filtre speciale de pe Instagram. Dar noi nu mintim, spunem doar adevarul!

Obrajii ei par cazuti, s-au mai pufosit dupa sarbatori si artista e vizibil obosita. Oare o tine sotul treaza pana noaptea tarziu sau ne va da, in curand, o veste buna (in trei)?!

Lavinia Pirva, fara machiaj! Sotia lui Stefan Banica Jr. are alt chip cand nu foloseste Photoshop!Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. au o relatie de cativa ani, din 2014. Inca de pe vremea in care cantaretul era casatorit cu Andreea Marin. Dincolo de muzică, Lavinia Pîrva a cochetat cu modelingul, iar în 2000 a câștigat titlul de Miss Timișoara. Atunci când se uită în oglindă dimineața, Lavinia își spune că este frumoasă și că iubește viața după cum ea însăși ne-a mărturisit.

„O femeie frumoasă este o femeie care este sinceră și naturală. Secretul unei relații fericite, armonioase este încrederea și umorul cu care tratăm lucrurile”, ne-a răspuns cântăreața cu sinceritate.

Lasă un răspuns

Top