You are here
Home > Economic > Diverse > Cum a violat un asistent medical din Braila 40 de paciente internate in spital! „Vad ca iti place si tie!”
loading...

Cum a violat un asistent medical din Braila 40 de paciente internate in spital! „Vad ca iti place si tie!”

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pentru viol pe Viorel Micu (60 de ani), asistent medical la Spitalul de Urgenta din Braila. Barbatul a scandalizat opinia publica in 2015 dupa ce a iesit la iveala faptul ca ar fi violat zeci de paciente.

Pedeapsa primită de asistentul medical care a violat peste 40 de femei la spitalul din Brăila. Tatăl uneia dintre paciente i-a cerut scuze, crezând că este nevinovat

Curtea de Apel Galati a pronuntat pe 22 februarie verdictul definitiv in cazul asistentului medical Viorel Micu, care a scandalizat opinia publica in urma cu doi ani. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru viol si obligat sa-i plateasca daune morale de 15.000 de euro uneia dintre victime.

Citeste si: S-a trezit la morgă, în timp ce doctorii se pregăteau de autopsie

Pe 7 iulie 2015, o adolescenta internata pe sectia Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Braila il reclama pe cadrul medical pentru viol.

„Inainte de finalizarea injectarii substantei, persoana vatamata a simtit o stare de somnolenta, fiind pe puctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a si realizat pentru scurt timp. La un moment dat, persoana vatamata a simtit si observat una din palmele inculpatului pe obrazul sau si cealalta pe bratul drept, incercand sa o traga spre directia in care era pozitionat, respectiv pe partea dreapta a patului.

Persoana vatamata s-a opus, dar a fost cuprinsa cu bratele de inculpat si intoarsa intr-o parte, la marginea patului. Inculpatul i-a tras persoanei vatamate pantalonul de pijama si chilotul, pana in zona inferioara a coapselor, dupa care a intretinut un raport sexual normal cu aceasta, iar pe timpul actului sexual a facut catre ea afirmatia «vad ca iti place si tie!».

In tot acest timp, victima s-a simtit inerta, incapabila sa reactioneze sau sa ceara ajutor. La un moment dat, persoana vatamata a simtit ca inculpatul a incetat raportul sexual, si-a ridicat pantalonul, dupa care a intors-o cu privirea in sus si i-a ridicat, in graba, pantalonul de pijama si chilotul, a stins lumina de veghe a camerei si a parasit salonul, inchizand usa de acces”, a precizat procurorul de caz in rechizitoriu, potrivit Adevarul.ro.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pentru viol pe Viorel Micu (60 de ani), asistent medical la Spitalul de Urgenţă din Brăila. Bărbatul a scandalizat opinia publică în 2015 după ce a ieşit la iveală faptul că ar fi violat zeci de paciente. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Unul dintre cei mai căutaţi infractori români a fost extrădat din Fran… Curtea de Apel Galaţi a pronunţat pe 22 februarie verdictul definitiv în cazul asistentului medical Vioril Micu, care a scandalizat opinia publică în urmă cu doi ani.

Citeste si: SPAGA la doctor, INTERZISA PRIN LEGE! Cine da de astazi bani medicilor poate face PUSCARIE

Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru viol şi obligat să-i plătească daune morale de 15.000 de euro uneia dintre victime. Pe 7 iulie 2015, o adolescentă internată pe secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila îl reclama pe cadrul medical pentru viol.

Fapta s-ar fi petrecut chiar în salonul unde tânăra de 17 ani era internată, după ce asistentul medical i-a administrat un medicament care i-a indus o stare de somn. La scurt timp, a ieşit la iveală faptul că tânăra ar fi întreţinut raporturi sexuale cu prietenul său şi s-ar fi temut să le spună părinţilor, preferând să dea vina pe asistentul medical. „Se pare că pacienta a fost pe la prietenul ei vineri după-amiază, unde a avut contact sexual, după care a ajuns la UPU, cu dureri inghinale.

A fost preluată de dr. Botezatu şi i s-au administrat calmante şi antibiotice, urmând ca a doua zi, după toate investigaţiile, să i se facă şi intervenţia chirurgicală pentru criza de apendicită. A fost internată în primul salon de lângă ATI, împreună cu o altă pacientă, iar seara i s-a făcut perfuzia de către asistentul nostru.

Apoi, ea a reclamat că asistentul ar fi violat-o în timp ce i se administra perfuzia „, declara atunci medicul Mihail Iugulescu, director la acel moment al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Asistentul medical chiar s-a arătat ofensat de acuzaţiile aduse, iar tatăl fetei care îl acuzase de viol şi-a cerut scuze atunci faţă de acesta.

După două săptămâni, în urma analizelor ADN care s-au efectuat, s-a constatat că acuzaţiile adolescentei erau întemeiate. „Probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale bărbatului în vârstă de 58 de ani în secreţiile vaginale recoltate de la fată”, au concluzionat anchetatorii. „Văd că îţi place şi ţie” În urma audierilor, poliţiştii au stabilit ce se întâmplase. „În jurul orei 1.55, părinţii victimei au ieşit din salon şi au plecat spre locuinţă iar pe culoar s-au intersectat cu inculpatul, fiind observaţi de acesta.

După aproximativ 10 minute, inculpatul a intrat în salon şi i-a administrat persoanei vătămate, pe cale intravenoasă, prin branulă, o substanţă injectabilă fără a-i spune denumirea acesteia. Pe perioada administrării medicamentului, inculpatul a intrat într-un dialog cu minora, întrebând-o, printre altele, dacă şi-a început viaţa sexuală. Înainte de finalizarea injectării substanţei, persoana vătămată a simţit o stare de somnolenţă, fiind pe puctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a şi realizat pentru scurt timp.

Citeste si: Meteo A L E R T A, ANM: Cod Portocaliu de ger in toata Romania, de duminica dimineata

La un moment dat, persoana vătămată a simţit şi observat una din palmele inculpatului pe obrazul său şi cealaltă pe braţul drept, încercând să o tragă spre direcţia în care era poziţionat, respectiv pe partea dreaptă a patului. Persoana vătămată s-a opus, dar a fost cuprinsă cu braţele de inculpat şi întoarsă într-o parte, la marginea patului.

Inculpatul i-a tras persoanei vătămate pantalonul de pijama şi chilotul, până în zona inferioară a coapselor, după care a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, iar pe timpul actului sexual a făcut către ea afirmaţia «văd că îţi place şi ţie!». În tot acest timp, victima s-a simţit inertă, incapabilă să reacţioneze sau să ceară ajutor.

La un moment dat, persoana vătămată a simţit că inculpatul a încetat raportul sexual, şi-a ridicat pantalonul, după care a întors-o cu privirea în sus şi i-a ridicat, în grabă, pantalonul de pijama şi chilotul, a stins lumina de veghe a camerei şi a părăsit salonul, închizând uşa de acces „, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Oamenii legii au constatat ulterior că asistentul medical îşi făcuse un obicei din violarea pacientelor internate pe secţia unde muncea, după ce în prealabil le administra medicamente cu care le inducea o stare de somn. „Le administra medicamente cu efect sedativ şi somnifer pacientelor internate în unitatea spitalicească, aspect reliefat şi de martore, coroborat cu fişele medicale ale acestora, declaraţiile medicilor, condicile de prescripţii din farmacie şi celelalte documente puse la dispoziţie de spital”, susţin procurorii.

Poliţiştii au audiat zeci de paciente care s-au internat pe secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila începând cu 2010, toate confirmând comportamentul asistentului medical. Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la opt ani de închisoare cu executare, fiind obligat să-i plătească adolescentei daune morale de 15.000 de euro alături de Spitalul de Urgenţă din Brăila.

One thought on “Cum a violat un asistent medical din Braila 40 de paciente internate in spital! „Vad ca iti place si tie!”

Lasă un răspuns

Top