You are here
Home > Actualitate > Locuia intr-o COLIBA SARACACIOASA din munti, iar PESTE NOAPTE A DEVENIT MILIONARA. In loc sa se bucure de bani, a vrut sa moara TOT SARACA. Iti DAU LACRIMILE cand afli ce a facut cu banii….
loading...

Locuia intr-o COLIBA SARACACIOASA din munti, iar PESTE NOAPTE A DEVENIT MILIONARA. In loc sa se bucure de bani, a vrut sa moara TOT SARACA. Iti DAU LACRIMILE cand afli ce a facut cu banii….

În ultimii 60 de ani, Marija Zlatic din Serbia nu a primit nici o veste de la soţul său. Bătrâna trăia cu 100 de dolari pe lună, ducându-şi zilele într-o casă mică în pădure. Dar într-o zi viaţa ei modestă şi liniştită a fost curmată de o veste, aparent, de neconceput.

Această poveste a început în 1956. Marija şi Momcilo Zlatic au plecat în Australia foarte tineri. El era tâmplar, iar ea se ocupa de treburi agricole, conducând o mică fermă. Viaţa părea o poveste. Tinerii căsătoriţi au reuşit să obţină chiar şi cetăţenia australiană.

Bătrâna a aflat, de asemenea, că Momcilo a murit în 2011. A fost un şoc să afle că fostul soţ i-a lăsat o moştenire de 670 000 de dolari. Femeia a devit milionar peste noapte – suma este echivalentă cu 7 milioane de dinari sârbeşti. Formalităţile şi perfectarea actelor au durat 4 ani, după care Marija i-a uluit pe toţi cu planurile sale de moştenire. A decis să împartă averea până la ultimul ban prietenilor săi şi vecinilor, care au ajutat-o mai mulţi ani, alinându-i singurătatea. „Nu am nevoie de aceşti bani, spune Marija. Am nevoie doar de apă, pâine şi un pic de lemne pentru foc. Acolo unde urmează să ajung, cu siguranţă nu voi avea nevoie de bani”.

Până la adânci bătrâneţi, indiferent de obstacole, Marija a reuşit să rămână o femeie fericită şi iubitoare. Istoria ei ne aminteşte de lucrurile cu adevărat valoroase în această viaţă. Banii nu sunt nici pe departe tot de ce avem nevoie.

Lasă un răspuns

Top