You are here
Home > Actualitate > Mister total în jurul biletului lăsat de ucigşul asistentei din Slatina. Acesta s-a sinucis după crimă şi procurorii au analizat şi scrisoarea de adio
loading...

Mister total în jurul biletului lăsat de ucigşul asistentei din Slatina. Acesta s-a sinucis după crimă şi procurorii au analizat şi scrisoarea de adio

După crima de la Psihiatrie, procurorii din Slatina încă n-au desluşit misterul biletului de adio lăsat de autorul asasinatului. Infirmierul a scris în el despre un ofiţer DNA care l-ar fi şantajat împreună cu asistenta pe care a ucis-o. Şi chiar l-ar fi presat să-şi omoare alte două colege de spital.

Infirmierul Gheorghe Ghenea a ucis-o pe asistenta medicală cu 18 lovituri de cuţit. La autopsie, medicii legişti au fost şocaţi să vadă loviturile pe care singur şi le-a aplicat. „El vreo 10-13 lovituri a avut. Mi se pare extraordinară determinarea. Adică şi-a produs leziuni cert mortale.”

Scenele cumplite au avut loc chiar în timp ce colegii de pe secţie încercau să deblocheze uşa salonului de la Psihiatrie. Ancheta s-a încheiat însă înainte de a începe. Gelozia şi setea de răzbunare l-ar fi împins să-şi omoare iubita, au concluzionat procurorii. Deşi în biletul de adio pe care l-a lăsat, infirmierul făcea referire la un anume ofiţer DNA sub acoperire, care, împreună cu asistenta Ramona Cosmescu, l-ar fi umilit şi şantajat.

„Din mormânt, din iad, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza mamei care o să sufere. ” Procurorii au luat deocamdată o decizie: „Nu audiem pe nimeni dintre acele persoana indicate, ţine de viaţa personală, nu ne interesează. Ancheta noastră vizează strict infracţiunea de omor.”

La adresa pe care bărbatul a notat-o pe hârtie, reporterii Observator au găsit un birou al Direcţiei Generale Anticorupţei.

Scene șocante la Spitalul din Slatina. Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a ucis o asistentă, sâmbătă noaptea, după care s-a sinucis. Asistenta în vârstă de 45 de ani şi infirmierul în vârstă de 54 de ani erau împreună de mai multă vreme. Criminalul a lăsat un bilet de adio în care arată că a premeditat fapta.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Cadrele medicale din spital susțin că în noaptea de sâmbătă spre duminică femeia, Ramona Cosmescu, a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat, Gheorghe Ghenea, pe la ora 1.00. Au blocat uşa cu un pat, iar pe la 1.30, colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Colegii au bătut la uşă, nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze. Au spart uşa şi când au intrat femeia era înjungiată, având şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul avea venele tăiate, dar şi o plagă în zona gâtului. Imediat au fost anunțați și oamenii legii. „Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că cei doi aveau o relaţie. „Mai multe detalii va da Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi IPJ, dar pot să vă confirm, la momentul actual, că a fost un incident de natură personală între o asistentă şi un infirmier. Ca urmare a acestui incident, unde au survenit nişte plăgi prin înjunghiere, s-a constatat decesul ambelor persoane. Este vorba de angajaţi ai spitalului care lucrau de mai bine de 15 ani în unitatea medicală“, a declarat Rotea. Infirmierul și asistenta medicală aveau fiecare câte doi copii. Ambii erau divorțați.

În scrisoarea plină de ameninţări, Gheorghe Ghenea a mai precizat că s-ar fi pus presiune pe el să-şi ucidă alte două colege de pe secţie. Astăzi, managerului spitalului a vorbit în numele lor: „Trebuia să le omor şi pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp.” Cătălin Rotea, manager: „Doamna doctor Mischie este medicul şef al secţiei de Psihiatrie, doamna Alice Popescu este asistenta şefă a secţiei de Psihiatrie. Nu-şi explică de ce ar fi putut să se ajungă în acel punct.”

Şi ministrul Sănătăţii admite că atacul ar fi putut degenera. O echipă de la Direcţia Publică de Sănătate a fost trimisă la spital să verifice activitatea medicală.

Crimă oribilă la Psihiatria din Slatina, urmată de sinucidere. Un infirmier a UCIS o asistentă, după ce a blocat uşa într-o sală de tratament
Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis o asistentă, sâmbătă noaptea, după care s-a sinucis, cei doi având o relaţie personală şi motivul fiind unul de această natură. Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că va trimite o echipă de verificare la Spitalul din Slatina.

Share pe Facebook43328 afişări

BREAKING Crimă urmată de sinucidere la Psihiatria Slatina: Un infirmier a ucis o asistentă
Un bilet de adio a fost găsit în locuinţa din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul de la Spitalul Slatina, bărbatul arătând că a premeditat fapta. Biletul a fost găsit în locuinţa infirmierului din Slatina de către sora acestuia.

Gheorghe Ghenea susţine în bilet că victima, Ramona Cosmescu, avea o relaţie cu un poliţist şi că cei doi puneau presiune pe el pentru a ucide un medic şi o asistentă.

Bărbatul mai scrie că ar fi trebuit să-l omoare şi pe poliţist, adăugând că simte că se sufocă şi nu poate să-şi ducă planul la îndeplinire.

”Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde (…) oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie Ghenea în bilet.

Bărbatul a lăsat şi un număr de telefon al presupusului amant al Ramonei Cosmescu, dar şi detalii despre cum poate fi găsit.

Şefa Secţiei de Psihiatrie, medicul Cristina Mischie, şi asistenta şefă Alice Popescu ar fi trebuit să fie victimele lui Ghenea, potrivit biletului acestuia.

”Porcul de la DNA are nr tel 077########, iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult”, se arată în bilet.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o copie a biletului a fost găsită şi asupra lui Gheorghe Ghenea.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat. Cei doi ar fi blocat uşa cu un pat, iar mai târziu colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze.

Au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

Aceleaşi surse declară că primele indicii duc la concluzia că infirmierul a ucis asistenta, după care s-a sinucis.

”Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că cei doi aveau o relaţie de natură personală.

Advertisement
End of break ads in 12s
You can close Ad in 3 s
”Mai multe detalii vă dă Parcehtul de pe lângă Tribunalul Olt şi IPJ, dar ce pot să vă confirm, la momentul actual, mai ales că la 2.30 am fost la faţa locului, a fost un incident de natură personală între o asistentă şi un infirmier, ca urmare a acestui incident, unde au survenit nişte plăgi prin înjunghiere, s-a constatat decesul ambelor persoane. Este vorba de angajaţi ai spitalului care lucrau de mai bine de 15 ani în unitatea medicală”, a declarat Rotea.

Personalul medical care a asistat la incident a fost trimis acasă de conducerea spitalului.

”Din punct de vedere al organizării spitalului, am dispus toate măsurile pentru înlocuirea întregului personal de pe tura respectivă pentru că oamenii erau traumatizaţi de imaginile pe care le-au văzut, astfel încât actul medical să se desfăşoare în continuare aşa cum trebuie”, a spus Rotea.

Femeia lucra din 2002 la Spital Slatina, iar bărbatul său din 1994.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că va trimite o echipă de verificare la Spitalul din Slatina.

„O echipă va merge la Slatina şi va verifica din punctul nostru de vedere cum s-au petrecut aceste lucruri oribile. Am discutat cu managerul instituţiei care m-a asigurat că actul medical nu va avea de suferit, că pacientii au fost izolaţi în acele momente şi nu au aflat prea multe” ,a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, la Realitatea TV.

Aceasta a mai afirmat că speră ca primele rezultate ale verificărilor să le aibă duminică seara.

Lasă un răspuns

Top