You are here
Home > Actualitate > Andrei Stoica si Anda Adam au petrecut seara de 8 Martie impreuna! Imagini proaspete cu cei doi asa cum nu i-ai mai vazut: Luptatorul, sorbit din priviri: „Sa nu afle sotia ta…” Ce s-a întâmplat între cei doi:
loading...

Andrei Stoica si Anda Adam au petrecut seara de 8 Martie impreuna! Imagini proaspete cu cei doi asa cum nu i-ai mai vazut: Luptatorul, sorbit din priviri: „Sa nu afle sotia ta…” Ce s-a întâmplat între cei doi:

Anda Adam si Andrei Stoica au fost apropiati in timpul competitei Exatlon, iar prietenia lor a depasit granita concursului.

Cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda si sunt ca frate si sora unul pentru celalalt. De 8 Martie, Andrei Stoica s-a aflat in vizita la Anda acasa, acolo unde a petrecut alaturi de familia artistei.

Anda Adam i-a facut cunostinta cu Instagram-ul si a facut un LIVE, ocazie prin care fanele si admiratoarele sportivului l-au putut admira si sa ii adreseze intrebari.

Anda l-a incurajat pe Andrei sa vorbeasca cu fetele si sa le raspunda la intrebari. „Sa nu afle sotia ta, Andra”, a glumit artista pe seama valului mare de admiratoare.

Totodata, Andrei Stoica a marturisit si care este starea lui actuala de sanatate, dar si de ce a ales sa plece.
„Sunt ok, inca putina recuperare si totul va fi bine. O sa ma vitaminizez mult si o sa mananc. Nu mai puteam sta in conditiile de acolo, riscam foarte mult si nu avea sens sa risc, mai ales ca am o cariera in fata. Ma bucur ca cei de acolo m-au inteles”, a spus el.

Lasă un răspuns

Top