You are here
Home > Actualitate > Ea este tânăra care s-a aruncat în gol de la etajul 9, al unui bloc din Craiova. „Ai lăsat două sufletele pe lume fără mamă!” Mesaje tulburătoare după ce Cristina s-a sinucis: De ce a făcut acest gest cutremurător:
loading...

Ea este tânăra care s-a aruncat în gol de la etajul 9, al unui bloc din Craiova. „Ai lăsat două sufletele pe lume fără mamă!” Mesaje tulburătoare după ce Cristina s-a sinucis: De ce a făcut acest gest cutremurător:

Florentina Cristina Stoian este femeia care şi-a luat viaţa, după ce s-a aruncat în gol, de la etajul 9 al blocului în care locuia.

Florentina Cristina Stoian era originară din Constanţa şi locuia în Craiova, alături de un bărbat cu care trăia în concubinaj. Potrivit gds.ro, în timpul audierilor, concubinul tinerei a declarat că se afla în apartament în momentul în care femeia s-a aruncat pe geam, dar nu a văzut când a recurs la acest gest pentru că nu se afla în aceeaşi încăpere cu ea.

Florentina Cristina Stoian ar fi recurs la gestul extrem de dorul copiilor săi. Conform observatorul.tv, tânără de 31 de ani s-a aruncat în gol dintr-un bloc din Craiova fiind măcinată o durere mare.

Mama femeii a afirmat, conform sursei citate, că fostul soţ al Florentinei Stoian nu o lăsa să-şi vadă fiicele, iar tânăra era disperată.

Fetele Florentinei Cristina Stoian erau crescute de tată, iar mama nu îşi mai mai văzuse de câteva luni copilele, iar dorul o sfâşia.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, noră mea frumoasă. Nu te voi uită niciodată suflet nevinovat. Ai lăsat două sufletele pe lume fără mamă, iubita mea noră. Să ai odihnă veşnică.” a fost unul dintre mesajele apărute imediat după moartea femeii pe facebook.

„Dumnezeu s-o odihnească în pace. Ce fată tânără… păcat” a scris altcineva.

Lasă un răspuns

Top