You are here
Home > NEWS > Articole > Horoscop, vineri, 9 martie 2018. Gemenii sunt nemulțumiți de munca lor. Au nevoie de cooperarea colegilor
loading...

Horoscop, vineri, 9 martie 2018. Gemenii sunt nemulțumiți de munca lor. Au nevoie de cooperarea colegilor

Horoscop 9 martie 2018. Evenimentele de ieri vor lăsa o amprentă puternică asupra zilei de azi. Peştii vor descoperi colegi trădători, bani gratis pentru Balanţă, iar o iubire secretă îl chinuie pe Scorpion. Capricornul..

HOROSCOP 9 martie 2018. Pentru gemeni este finalul unei etape și, ca la orice moment de final, e vremea bilanțului. Nativii din pești fac planuri foarte frumoase alături de cei dragi și fiecare își aduce contribuția la un eveniment stabi

BerbecÎţi asumi mai multe responsabilităţi decât poţi face față și de aici pot porni destule probleme. Încearcă să nu duci în spate mai mult decât poţi.TaurCu toate că te simţi în formă,…

Horoscop, vineri, 9 martie 2018. Gemenii sunt nemulțumiți de munca lor. Au nevoie de cooperarea colegilor
Horoscop 9 martie 2018. Evenimentele de ieri vor lăsa o amprentă puternică asupra zilei de azi. Peştii vor descoperi colegi trădători, bani gratis pentru Balanţă, iar o iubire secretă îl chinuie pe Scorpion.

Capricornul nu mai vede nimic în afară de persoana pe care o iubeşte, Gemenii salvează cariere, iar Racul pică la mijloc nevinovat, într-o ceartă.

Horoscop 9 martie 2018 – Berbec

Astăzi pășești, cu destule rețineri, într-o perioadă pe care o vei considera foarte potrivită pentru afirmare, dar care este, de fapt, una de reașezare – fiecare pe poziția pe care o merită.

Horoscop 9 martie 2018 – Taur

Parteneriatele vor deveni principalul motiv de preocupare pentru tine, timp de mai multe luni. Nu este deloc o idee bună să încerci să compensezi ceea ce lipsește cu excese de autoritate.

Horoscop 9 martie 2018 – Gemeni

Munca și rezultatele pe care știi că le poți obține vor deveni principalul motiv de nemulțumire. Ar fi de dorit să cauți cele mai bune metode pentru a obține cooperarea celor din jur.

Horoscop 9 martie 2018 – Rac

Tot ce este legat de sentimentele tale, de cei dragi, de creațiile de orice fel intră într-o etapă de reconfigurare, în care lucrurile pot evolua mai lent, dar vor aduce și rezultatele dorite.

Horoscop 9 martie 2018 – Leu

Te vei ocupa cu mai multă atenție de casă și de familie, tocmai pentru că acolo sunt problemele cele mai importante, dar și mai ușor de rezolvat.

Horoscop 9 martie 2018 – Fecioară

Vei avea acces la persoanele de care ai nevoie, dar la nu la fel de ușor ca până acum. Deplasările și întâlnirile de orice fel se pot complica din nimic.

Horoscop 9 martie 2018 – Balanță

Investițiile de orice fel, sursele de venit și tot ce este legat de resursele obținute prin eforturi proprii trebuie gândite și regândite cu mare atenție, în perioada următoare.

Horoscop 9 martie 2018 – Scorpion

Se anunță un fel de pauză de refacere, pe care o poți interpreta cum vrei – o pauză pentru a rezolva problemele restante sau un interval în care vei acumula nemulțumiri.

Horoscop 9 martie 2018 – Săgetător

Este necesar să te ocupi de starea de sănătate, de reglarea unor procese care nu mai sunt tocmai cum trebuie. Vei primi suficiente semnale în acest sens, în perioada următoare.

Horoscop 9 martie 2018 – Capricorn

Horoscop 9 martie 2018 – Protectorii tăi încep să se ocupe de altceva – eventual, chiar de protejarea propriilor interese. Prietenii vor fi și ei ocupați cu ale lor, așa că va trebui să fii mai prudent în tot ce faci.

Horoscop 9 martie 2018 – Vărsător

Ofertele pe care le-ai primit încep să își arate dezavantajele, își pierd din strălucire, la fel și tu, care te-ai lăsat dus de val fără să stai prea mult pe gânduri.

Horoscop 9 martie 2018 – Pești

Intri într-o etapă de reevaluare a unor metode, planuri de viitor, dorințe și intenții care au ca scop principal consolidarea locului și rolului pe care ți le-ai asumat.

Lasă un răspuns

Top