You are here
Home > Actualitate > Îți mai amintești de ea? Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria! E uluitor ce face acum!
loading...

Îți mai amintești de ea? Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria! E uluitor ce face acum!

Îți mai amintești de ea? Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria! E uluitor ce face acum! „Mi s-a schimbat viaţa pentru totdeauna” Așa câștigă banii:

Gina Felea, tânăra devenită vedetă după ce a racolat românce pentru un club de noapte din Torino, şi-a schimbat meseria.

După ce a devenit cunoscută în România prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook prin care le îndemna pe tinerele sărace să vină în Torino pentru a lucra la ‘night’ pentru a câştiga nişte ‘bănuţi’, Gina Felea s-a reprofilat.

Acum, ea se ocupă de o afacere cu criptomonede.

De curând, ea a plecat din Italia la Barcelona, acolo unde a participat la un congres despre criptomonede.

În stilu-i caracteristic, vedeta de pe Facebook, urmărită de zeci de mii de persoane, s-a filmat în timp ce mergea la volanul bolidului său, ascultând manele, către aeroport.

„Am plecat într-o călătorie de unde mă voi întoarce şi mi se va schimba viaţa pentru totdeauna”, a scris Gina pe Facebook.

Lasă un răspuns

Top