You are here
Home > Actualitate > Acestea sunt motivele pentru care Catalin, jandarmul din Teleorman, și-a luat viața într-un mod îngrozitor joi noaptea! Barbatul traia o adevara drama! Cumplit prin ce trecea:
loading...

Acestea sunt motivele pentru care Catalin, jandarmul din Teleorman, și-a luat viața într-un mod îngrozitor joi noaptea! Barbatul traia o adevara drama! Cumplit prin ce trecea:

Au aparut primele informatii despre moartea tragica a jandarmului Catalin Predescu, subofiterul din cadrul Jandarmeriei Teleorman care s-a impuscat in cap, noaptea trecuta.

Potrivit portalului instantelor de judecata, Catalin Predescu era in plin proces de divort si era reclamant in proces, in timp ce sotia sa era parata. Totusi, femeia ar fi cerut custodia totala a copilului, motiv pentru care jandarmul era in depresie a relatat Antena 1.

Noaptea trecuta, inainte cu putin timp de a intra in serviciu, Catalin Predescu s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Trupul sau a fost gasit de colegii care au sunat la numarul unic de urgenta 112.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. inainte de a-si pune capat zilelor, subofiterul Catalin Predescu si-a sters contul de Facebook.

Potrivit reprezentantilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic si a fost testat ultima oara in aprilie 2017.

CITEȘTE ȘI: Pe patul de moarte, tatal lui Gigi Becali i-a facut acestuia o dezvaluire halucinanta! ” Era un soc, pentru ca nu imi inchipuiam ca poate sa …”

Istoria familiei Becali incepe undeva in Albania, intr-un sat numit Pleasa, de unde, in 1928, Gheorghe Becali a plecat spre meleagurile romanesti, stabilindu-se in Cadrilater, langa Silistra. Gheorghe Becali avut patru copii: Haralambie – tatal lui Ioan si Victor Becali, Atanase – tatal lui Gigi Becali, Toma si Constantin.

In septembrie 1940, cand sudul Dobrogei a fost cedat Bulgariei, prin tratatul de la Craiova, familia lui Gheorghe Becali a pornit din nou la drum, refugiindu-se la Calarasi. Dupa instaurarea regimului comunist in Romania, membrii familiei Becali au fost supusi unei noi prigoane, fiind acuzati ca au colaborat cu Miscarea Legionara.

Gheorghe, Toma si Haralambie au trecut prin beciurile Securitatii, fiind opozanti ai colectivizarii. In 1946, familia Becali a fost trimisa in Banat, pentru ca cinci ani mai tarziu sa fie deportata la lagarul de munca Zagna-Vadeni, din Braila, unde, in 1958 s-a nascut si Gigi Becali.

”Cand a plecat din Sacalaz, tata n-a avut voie sa ia cu el decat opt gaini, doi cai, o vaca si un porc”, povesteste Gigi Becali.

Asta nu l-a impiedicat pe Tase sa se descurce din nou, devenind un punct de reper pentru satul deportatilor. ”Majoritatea caselor erau foarte saracacioase, cu maximum doua camere. A lui Tase avea cinci camere si un balcon mare in fata”, povesteste, peste ani, Traian Papazarcade, unul dintre vecinii de lagar ai familiei.

In anul 1959, la primul dezghet din perioada comunista, familia Becali a avut libertatea de a parasi lagarul, stabilindu-se langa Bucuresti, in comuna Pipera. Tase Becali, tatal lui Gigi, a facut avere din oierit si furniza carne de oaie si produse lactate pentru marile hoteluri – Intercontinental, Athénée Palace.

De asemenea, el a stiut sa devina un protejat al unor oameni influenti din Securitate si Militie, oferindu-le in acea perioada de lipsuri pe piata alimentara produse din carne si branza, gratuit. Bunicul lui Gigi, Gheorghe Becali a emigrat in Statele Unite, prin anii ‘60, iar timp de doua decenii a lucrat si a locuit in St. Louis. Dintre copiii lui, mai traieste doar Constantin.

Inainte sa treaca in nefiinta, pe patul de moarte, Tase Becali i-a dat fiului sau o veste care l-a socat.

“Pe patul de moarte mi-a spus: ti-am lasat bani, mostenire din America o suta cincizeci de mii de dolari. Era un soc, pentru ca nu imi inchipuiam ca cineva poate sa stranga atatia bani pe vremea aia”, scrie Becali in cartea “Becali si politica”.

Lasă un răspuns

Top