You are here
Home > Actualitate > Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…”
loading...

Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…”

Anastasia, fiica omului de televiziune Andrei Gheroghe, a făcut un apel la decență către jurnaliști în care îi roagă să îi fie alături în aceste momente dureroase și să respecte imaginea tatălui ei.

Tânăra de 24 de ani a postat pe contul ei de Facebook un mesaj dur adresat celor care fac publice imaginile cu trupul neînsuflețit al tatălui ei, ceea ce nu reprezintă nimic altceva decât ”o goană tristă după audiență” și ca o lipsă de respect la adresa celui care a fost Andrei Gheorghe.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care îl laudă pe Andrei Gheorghe. Criticile actriței

Actriţa Oana Pellea critică persoanele care au numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Gheorghe, dar care, în timpul vieţii, nu i-au oferit un loc de muncă care să fie „la înălţimea inteligenţei şi culturii lui“.

Oana Pellea a scris pe Facebook un text dur la adresa celor care îl laudă postmortem pe omul de radio şi TV Andrei Gheorghe.

„Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă … câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire“, a scris Oana Pellea.

Mai mult, actriţa spune că cei care îl pomenesc acum laudativ profită, de fapt, de trecerea jurnalistului în nefiinţă pentru „a se pune în valoare tot pe ei“.

„E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!“, a mai spus Oana Pellea.

Sursa: stirileprotv.ro

„Acesta este un apel către toţi jurnaliştii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aş dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi (20 martie – n.r.) imagini cu trupul neînsufleţit al părintelui meu pe site-urile unor publicaţii de presă, cărora ţin să le mulţumesc că au înţeles să le elimine totuşi. Îmi doresc ca imaginea publică a tatalui meu să rămână aşa cum a fost şi până acum, cu bunele şi cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în nefiinţă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzaţional şi nu face niciun serviciu publicului românesc. Am cerut şi am primit ajutorul casei de avocatură Biris-Goran, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie. Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog să îi trataţi trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.“, a scris Anastasia pe Facebook.

Sursa libertatea.ro

Lasă un răspuns

Top