You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Cetățean român, ucis în Marea Britanie! Avea doar 20 de ani și venise in Regat de doar două luni!
loading...

VIDEO: Cetățean român, ucis în Marea Britanie! Avea doar 20 de ani și venise in Regat de doar două luni!

Un român de 20 de ani care ajunsese în Marea Britanie în urmă cu doar două luni a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat din Londra. Din primele informații, se pare că Beniamin Pieknyi, în vârstă de 20 de ani, a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei.

Tânărul, angajat al unui magazin din centrul comercial, sosise în Marea Britanie din România acum două luni, scrie Daily Mail. Acesta locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes.

Ion Robert, un apropiat al tânărului a povestit pentru The London Evening Standard: “A fost foarte bun și întotdeauna a încercat să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său. Acești tipi încercau să-i atace prietenul și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus: “Poliția a fost chemată marți, 20 martie, la ora 21:30, la rapoartele privind o perturbare în centrul comercial din Stratford. “Ofițerii au găsit un bărbat, considerat a fi la începutul anilor 20, suferind de răni înjunghiate. În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, a fost declarat mort la fața locului. Cea mai apropiată rudă a victimei a fost informată”.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, dar nu a fost nimeni arestat până acum.

Atacul vine în mijlocul unui val de crimă cu cuțite și arme care s-au produs în Londra în ultima perioadă. Opt persoane au fost ucise în Londra în ultima săptămână.

Beniamin Pieknyi este din Uricani, Vaalea Jiului mai are 8 frați, dintre care doi erau în Marea Britanie.

Primele IMAGINI cu tânărul român UCIS LA LONDRA de o GAŞCĂ DE CARTIER. VIDEO cu impact emoțional

Un român de doar 20 de ani și-a pierdut viața la Londra, în Marea Britanie, într-o încercare eroică de a-și apăra prietenul, care intrase într-o luptă cu o bandă violentă într-un centru comercial din estul Capitalei. Povestea s-a terminat tragic pentru tânărul sosit în țara insulară în urmă cu doar două luni, iar presa britanică a preluat imediat istoria decesului bărbatului.

One thought on “VIDEO: Cetățean român, ucis în Marea Britanie! Avea doar 20 de ani și venise in Regat de doar două luni!

Lasă un răspuns

Top