You are here
Home > Actualitate > A câștigat 560 de milioane la Loto, însă nu își poate ridica suma, iar motivul este unul incredibil! Ce pretenții are femeia
loading...

A câștigat 560 de milioane la Loto, însă nu își poate ridica suma, iar motivul este unul incredibil! Ce pretenții are femeia

Nu există persoană care să nu își fi dorit măcar o dată în viată să câștige o sumă mare de bani la Loto și să se mute pe o insulă pustie, departe de toate problemele și agitația orașului. O femeie care a câștigat recent fabuloasă sumă de 560 de milioane de dolari a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat ce are de gând să facă mai departe.

Femeia din New Hampshire a câștigat la loterie jackpotul Powerball sumă de 560 de milioane de dolari, insă are o mare dorintă: nu vrea că cineva să știe cine este, pentru că nu vrea să devină o tintă a hoților. Această se străduieste să rămană anonimă pentru a colectă premiul pe care l-a câștigat pe data de 6 ianuarie. Cu toate acestea, procurorul general crede că publicul are dreptul că lumea să știe cine este fericită castigătoare și nu Jane Doe, așa cum s-a prezentat.

„Este o rezidentă de mult timp a orașului New Hampshire. Vrea să își continue muncă și libertatea de a merge la cumpărături sau la evenimente publice fără că cineva să știe că este castigătoarea a jumătate de miliard de dolari”, se arată în apărarea femeii, care face orice să își mentină numele necunoscut publicului larg.

Atunci când a aflat că este castigătoare, această a urmat regulile pentru a intră în posesia premiului, dar printre altele, acesta este obligată să semneze pe spatele biletului, ceea ce ar însemna o dezvăluire a numelui său real. Așa că a decis să își apere interesele și să pună un alt nume pe bilet, pentru că nimeni să nu descopere că este vorba despre ea. Biroul procurorului general din New Hampshire a declarat insă că petiția ei ar trebui respinsă, pentru că biletul ar putea fi anulat.

„Considerăm că obligația noastră conform legii este de a dezvălui aceste informatii”, a declarat John Conforti, un avocat general adjunct pentru New Hampshire, în față instanței. „Nu simțim că putem alege când noi respectăm legea și atunci când nu o facem.” Din cauza faptului că nu a revendicat incă biletul, femeia pierde o sumă estimată de 15.000 de dolari pentru fiecare zi de neprezentare.

Lasă un răspuns

Top