You are here
Home > Actualitate > Tudor Chirilă: Ideea de a face închisoare acasă stimulează pe toată lumea să fure! Niște politicieni penali vor să se salveze, așa că au dat liber la furat. Sunt revoltat!
loading...

Tudor Chirilă: Ideea de a face închisoare acasă stimulează pe toată lumea să fure! Niște politicieni penali vor să se salveze, așa că au dat liber la furat. Sunt revoltat!

Tudor Chirilă a avut o reacție extrem de dură după ce majoritatea PSD-ALDE a reușit să treacă prin Parlament proiectul care prevede executarea unor pedepse la domiciliu sau în weekend. Este o sfidare fără precedent, care transformă România într-un paradis al infractorilor, susține artistul. Acesta afirmă că românii care sunt revoltați ar trebui să ia atitudine și să iasă în stradă pe 12 mai.

”Astăzi, Parlamentul României s-a gândit că România ar trebui să devină un fel de trambulină a infractorilor, un fel de rai al infractorilor, și asta pentru că un grup de penali și de mafioți trebuie să se salveze de eventualele sentințe în dosarele lor. Și ca să fie toate lucrurile foarte simple, s-au hotărât să facă pușcăria acasă, cu sau fără brățară electronică, adoptând un set de măsuri care se numesc ”măsuri alternative la pedepsele de până în cinci ani”. E mai mult decât evident că măsurile sunt cu dedicație pentru o gașcă de politicieni penali. Nu-i interesează că după ei vine potopul. Sunt aplicabile legile oricui va vrea să fure, e liber la furat, că o să faci pușcărie acasă dacă te califici până în 5 ani.

Pedepsele ar trebui să fie tot mai mari și să descurajeze actul de infracțiune, dar ele nu doar că nu sunt mari, dar și stai acasă, te uiți la TV, cu băieții de la Ministerul de Interne în fața casei, îți mai aduc ceva de băut, mai faci un comision, mai vine o gagică la tine, e mișto să faci pușcărie. Asta în timp ce fraierii trebuie să muncească și să se descurce singuri într-o țară condusă de infractori!”, a susținut Tudor Chirilă.

Acesta a mai afirmat că am ajuns în situația de a nu avea nimic, nici infrastructură, nici spitale, nici educație, tocmai din cauza corupției, or această ultimă lege adoptată de parlamentari dă liber la corupție.

”Sunt revoltat și cred că, din păcate, e tot mai puțină lume indignată. Pare că suntem anesteziați moral. Singura soluție pentru mine e să mă alătur protestelor de stradă, așa că pe 12 mai știu că lumea va ieși să protesteze. Motivele sunt mult mai multe. Această coaliție trimite țara în haos, iar această măsura e o sfidare fără precedent. Ideea de a face închisoare acasă stimulează pe toată lumea să fure și să intre în relația de corupție în care statul trebuie muls, prin înrolarea în mafia care conduce. Ești cu mafia, ai o parte din bucățică, nu ești cu mafia, la revedere!”, a mai declarat artistul.

Chirilă a mai susținut că tinerilor trebuie să li se explice că într-o țară a infractorilor, viitorul lor nu poate exista. Soluția este ca aceștia să fie informați, implicați și să meargă la vot.

Lasă un răspuns

Top