You are here
Home > Accidente > Un Pachet suspect, detonat lângă Palatul Parlamentului din Londra. Străzile din jur au fost închise, Alerta Ridicata in Regatul Unit (VIDEO)
loading...

Un Pachet suspect, detonat lângă Palatul Parlamentului din Londra. Străzile din jur au fost închise, Alerta Ridicata in Regatul Unit (VIDEO)

Un pachet suspect a fost detonat, miercuri, lângă Palatul Parlamentului din Londra.

Străzile din jurul Parlamentului au fost închise, miercuri după-amiază, după descoperirea unui pachet suspect.

Articolul continua dupa recomandari

Angajații din clădirea Ministerului Apărării, care au vedere la râul Tamisa, au fost rugați să se mute în cealaltă parte a clădirii, departe de locul exploziei controlate.

„Poliția a fost chemată pentru a vedea un pachet suspect la Embankment Gardens, SW1, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

La fața locului au fost mobilizați ofițeri de poliție, serviciul de ambulanță și brigada de pompieri.

LONDRA: Pachet suspect, detonat controlat

Forţele de ordine britanice au detonat controlat pachet suspect a cărui prezenţă a fost semnalată într-un parc din apropierea parlamentului, în centrul Londrei, relatează Agerpres, care citează AFP.

Un robot de deminare care a intervenit la locul incidentului, după ce poliţia a anunţat că investighează un pachet găsit în parcul Embankment Gardens de lângă Ministerul Apărării.

Poliţia a fost sesizată cu privire la prezenţa acestui pachet în Embankment Gardens.

Vezi Video aici

Un perimetru de securitate a fost instalat în zona parcului, iar străzile adiacente au fost închise traficului.

În martie 2017, zona parlamentului a fost scena unui atentat comis de către un britanic în vârstă de 52 de ani convertit la islam, care a intrat în plină viteză cu o maşină într-un grup de pietoni pe podul Westminster. Cinci persoane, printre ele şi românca Andreea Cristea, şi-au pierdut viaţa în acest atac revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic. Atacatorul a fost ucis de către un poliţist înarmat.

În august 2018, în apropiere de parlamentul britanic, alte trei persoane au fost rănite de un atacator care intrase în plin cu maşina în grupul lor. Agresorul, un bărbat sudanez care locuia la Birmingham, a fost arestat şi acuzat de tentativă de omor.

sursa independent.co.uk

Lasă un răspuns

Top