You are here
Home > Actualitate > Ce Trebuie Să Faceți Ca Să Nu Vă Înghețe Picioarele: O Metodă Simplă, Care Vă Va Salva În Timpul Iernii!
loading...

Ce Trebuie Să Faceți Ca Să Nu Vă Înghețe Picioarele: O Metodă Simplă, Care Vă Va Salva În Timpul Iernii!

Probabil ați observat că picioarele îngheață în primul rând, când afară este ger. Datorită circulației sangvine lente, tălpile devin reci foarte repede, ceea ce conduce la consecințe neplăcute.Dar cum am putea să ne protejăm de răceală, cistită, infecțiile renale și multe altele? Cum putem să ne încălzim picioarele, dacă nici ghetele călduroase de iarnă și șosetele groase nu sunt de folos? Există o metodă simplă și eficientă, care vă va ajuta să evitați înghețarea picioarelor. Aplicarea ei durează propriu-zis 5 minute!

AVEȚI NEVOIE DE: -un foarfece;-un pix sau marker;-un parasolar pentru parbriz sau o bucată de izolație termică reflectivă (din aluminiu, pentru calorifere, poate fi cumpărată din orice magazin de construcții).

MOD DE LUCRU:

1.Scoateți branțul din încălțămintea de iarnă și așezați-l pe bucata de izolație termică reflectivă (sau parasolar pentru parbriz).

2.Folosind pixul sau markerul, trasați perimetrul branțului pe acest material.
3.Decupați branțul de aluminiu cu foarfecele și puneți-l sub branțul obișnuit din încălțămintea dumneavoastră.
4.Procedați similar și pentru cealaltă gheată sau cizmă.

Încă un detaliu important: pentru ca tălpile să „respire”, realizați câteva găuri cu diametrul de 3-4 mm în branțul de aluminiu.

De acum picioarele dumneavoastră nu vor mai îngheța, deoarece branțurile de aluminiu vor returna căldura lor și vor împiedica pătrunderea frigului din sol. Vă dorim căldură chiar și pe cel mai mare ger!

Aveți grijă de dumneavoastră! Fiți sănătoși

Aaturate grupului OLT

 
OLT
Facebook group · 6,270 members

Join Group

Slatina Olt Romania Slatina Municipiu de judet
Bine ati venit!
■ BINE AI VENIT IN OLT ROMANIA ! ■

Toti cetatenii romani din orice colt al lumii sunt …

 

Lasă un răspuns

Top