You are here
Home > Accidente > Situatie dramatica la Lugoj! Oamenii au dormit in masini, de teama sa nu inghete in propriile case
loading...

Situatie dramatica la Lugoj! Oamenii au dormit in masini, de teama sa nu inghete in propriile case

Situatie dramatica la Lugoj! Oamenii au dormit in masini, de teama sa nu inghete in propriile case, Situația este disperată rau la Lugoj, unde oamenii au rămas încă de alalteieri fără curent electric și apă.

Duminică dimineața al doilea oraș ca mărime din Timiș a rămas fără energie electrică. Oamenii au sperat că problema se va remedia, însă seara i-a prins tot fără curent. Situația este cu atât mai gravă cu cât, majoritatea lugojenilor se încălzesc cu centrale termice, astfel că au rămas în frig.

La lăsarea serii, unii, de teamă să nu înghețe de frig, au ales să doarmă în mașină, acolo unde mai puteau da drumul la căldură. În plus, nici apă la robinete nu mai au, iar magazinele sunt majoritatea închise. În aceste condiții oamenii au recurs la metode practicate în urmă cu foarte mulți ani, au topit zăpada pentru a avea apă de băut.

Situația este dramatică la Lugoj, iar aseară a fost dus un generator din cadrul ISU Timiș la stația de apă, dar și la o benzinărie, pentru că nu mai exista nicio stație de alimentare deschisă în zonă.

La ora 11.00 la Lugoj se va întru Comitetul pentru Situații de Urgență, pentru a se găsi soluții de remediere a problemelor apărute în urma ninsorilor din weekend.

Lasă un răspuns

Top