You are here
Home > Actualitate > VIDEO Noi imagini si detalii privind uciderea canotorului român ucis la Londra, de Revelion: Tudor Simionov a murit păzind o orgie sexuală
loading...

VIDEO Noi imagini si detalii privind uciderea canotorului român ucis la Londra, de Revelion: Tudor Simionov a murit păzind o orgie sexuală

Imagini noi cu lupta de stradă din Londra în urmă căreia a murit românul Tudor Simionov sunt publicate vineri de tabloidul britanic Daily Mail.

Pe nouă înregistrare se vede haosul declanșat de bătaia în stradă, inclusiv cuțitul cu care este înarmat un atacator.

Secvențele au fost filmate cu puțin înainte ca Tudor, sportiv de performanţă, medaliat cu bronz la Campionatul European al canotorilor veterani, să fie înjunghiat letal în piept.

Presa britanică a continuat să investigheze cazul canotorului român ucis în noaptea de Revelion, la Londra. Conform Daily Star şi The Sun, practic, Tudor Simionov a murit în timp ce păzea o orgie sexuală organizată de controversatul om de afaceri Edward Davenport, care s-a autodenumit „Lordul „. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Sfâşiat de durere: declaraţie emoţionantă a lui Petre Cozma la aflarea… Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov este fiul unu… Pe cine păzea românul ucis la Londra. „Lordul” Edward Davenport organi… Avocatul acestuia, Sanjay Panesar, a negat că „Lordul”a fost organizatorul petrecerii, dar nu a putut infirma participarea acestuia la evenimentul găzduit de clubul exclusivist. „Eddie (Edward Davenport – n.r.) este un tip minunat care a organizat petrecerea privată de Revelion în Park Lane”, a susţinut, însă, promotorul clubului, Tommy Mack. „Este absolut teribil ce sa întâmplat cu portarul”, a adăugat acesta.

Un cetăţean care locuieşte în zona clubului a declarat pentru Daily Star că înainte de tragedie „fete îmbrăcate în haine sexy şi chiar în lenjerie intrau şi ieşeau de la petrecere”. Reamintim că, Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte.

El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză. Poliţia a anunţat că a reţinut un suspect în acest caz. Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite, se arată în presa britanică.

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii. S-ar fi luptat, conform martorilor, cu nouă agresori.

Tudor Simionov era agent de securitate în acea noapte pentru zeci de persoane care participau la o petrecere privată exclusivistă, cu tematică sexuală, într-una dintre cele mai scumpe clădiri din centrul Londrei relatează sursa citată.

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că în interiorul clădirii pe care o păzeau Tudor Simionov și colegii săi se distrau oameni foarte bogați, iar evenimentul ar fi fost organizat de Edward Davenport, un individ condamnat la închisoare pentru fraudă.

Un londonez a povestit pentru The Sun că înainte de tragedie a observat femei îmbrăcate în lenjerie și în ținute atrăgătoare intrând și ieșind de la eveniment. ”Părea să fie un eveniment cu temă sexuală – tocuri înalte, corsete”, a spus acesta

La trei zile de la uciderea lui Tudor Simionov, poliţia metropolitană a anunţat că a făcut o primă arestare. Imran Mostafa Kamel, de 26 de ani, unul dintre fiii clericului Abu Hamza, închis pe viaţă pentru pentru prozelitism în favoarea Al Qaida şi a talibanilor.

Imran Mostafa Kamel a fost acuzat de posesia unei arme de foc cu intenţia de a induce frica sau pericol, în condiţiile în care îi era interzis pe viaţa acest lucru, notează poliţiştii din Regat, care menţionează şi că suspectul nu are legătură directă cu moartea romanului de 33 de ani sau cu rănirea celorlalte 3 persoane.

Dar este foarte posibil ca individul, condamnat în 2012 pentru jaf armat, să fi fost unul dintre agresorii care, în noaptea de revelion, au fost filmaţi în timp ce l-au atacat pe unul dintre colegii romanului. La câteva minute distanţă, Tudor, care sărise să-l protejeze, murea înjunghiat.

sursa dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Top