You are here
Home > Accidente > Strângere de fonduri pentru pompierii morţi în explozia din Paris
loading...

Strângere de fonduri pentru pompierii morţi în explozia din Paris

Bilanţul exploziei care a aruncat în aer parterul unei clădiri din centrul Parisului a crescut la patru morţi. Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit astăzi sub dărâmături.

Un jurnalist italian, aflat într-un hotel din apropiere a surprins scene şocante, imediat după deflagraţie. Bărbatul a fost şi el rănit. Printre persoanele decedate se află şi doi pompieri, dar şi o turistă din Spania. Salvatorii din Paris au lansat o strângere de fonduri pentru a susţine familiile colegilor lor.

FOTO/VIDEO Explozie extrem de puternică la Paris / Mai mulți morți și răniți, printre victime fiind și un cetățean spaniol Doi pompieri au murit și aproape 50 de persoane au fost rănite în urma exploziei puternice care a avut loc sâmbătă dimineața la Paris, pe strada Trevise, în arondismentul 9. Explozia a avut loc chiar în momentul în care pompierii încercau să identifice sursa unei scurgeri de gaze.

UPDATE 17.07: Numărul morților în explozia de la Paris a fost revizuit din nou ajungând la trei persoane. A treia victimă este un cetățean spaniol, a anunțat ministrul de externe din Peninsula Iberică, Josep Borrell, citat de Reuters.

„Regret profund moartea a trei persoane în explozia din centrul Parisului, printre acestea fiind și un cetățean spaniol”, a scris el pe twitter.

Explozia a avut loc un pic înainte de ora 9.00 într-o brutărie. Ar fi avut loc un incendiu urmat de o explozie.

Prima pistă a Poliției este că a avut loc o scurgere de gaz. Poliția a recomandat ca zona să fie ocolită.

Ministrul de Interne, Christophe Castaner, a spus că bilanțul răniților este mare. Peste 200 de pompieri și o sută de polițiști au fost mobilizați la fața locului.

Potrivit AFP, 12 persoane sunt grav rănite, dintre care 5 sunt în pericol de a-și pierde viața.

O explozie extrem de puternică s-a produs sâmbătă dimineaţă într-un cartier din Paris, la o brutărie. Explozia a fost urmată de un incendiu.

Lasă un răspuns

Top