You are here
Home > Actualitate > Boala unei femei, motiv de amuzament pe internet. Povestea ei a devenit virală
loading...

Boala unei femei, motiv de amuzament pe internet. Povestea ei a devenit virală

O femeie din China a ajuns la spital acuzând stare de greață, amețeli și țiuit în urechi. La scurt timp, a început să-și piardă auzul. Cu toate acestea, povestea ei a devenit virală pe internet, spre amuzamentul internauților. Vezi ce a pățit, de fapt!

Femeia care n-a mai auzit bărbații
Chen, o femeie din Xiamen, China, a ajuns la spital după ce s-a simțit rău o zi întreagă. Avea amețeli, grețuri și îi țiuiau urechile. În același timp, și-a dat seama că nu îl mai aude pe iubitul ei și s-a speriat la gândul că își va pierde auzul pentru totdeauna.

Conform Daily Mail, odată ajunsă la spital femeia și-a dat seama că aude foarte bine vocile feminine. Pe bărbați însă nu-i mai auzea. Medicii nu mai avuseseră niciun caz similar cu al ei, însă simptomele i-au făcut până la urmă să elucideze cazul.

Cel mai probabil, femeia suferă de „pierderea auzului pe frecvență joasă”, iar principala cauză ar fi stresul. Boala poate fi însă și una genetică – unul din 13.000 de oameni suferă de această afecțiune, însă în majoritatea cazurilor situația nu este atât de gravă. De obicei, oamenii diagnosticați cu „pierderea auzului pe frecvență joasă” nu aud sunetele banale de fundal, precul zumzăitul unui frigider.

În ciuda diagnosticului rar, femeia din China și-ar putea reveni total, după o perioadă de odihnă.

Afecțiunea ei, glumă pe internet
Faptul că o femeie s-a trezit într-o zi și și-a dat seama că nu îi mai poate auzi pe bărbați a stârnit amuzamentul internauților. Povestea lui Chen a devenit virală, însă majoritatea celor care s-au amuzat pe seama ei au ținut să îi ureze totuși însănătoșire grabnică femeii.

Foto – Shutterstock

Lasă un răspuns

Top