You are here
Home > Actualitate > Primele concluzii în cazul bebeluşului aruncat la gunoi! Ce a scos la iveală, autopsia?
loading...

Primele concluzii în cazul bebeluşului aruncat la gunoi! Ce a scos la iveală, autopsia?

A fost efectuată necropsia în cazul nou-născutului găsit pe un morman de zăpadă, în apropierea unei ghene de gunoi din Petroşani. Alerta a fost dată de o femeie, care a descoperit cadavrul, iar anchetatrii au demarat imediat cercetările.

Trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost transportat de urgenţă la morgă, unde medicii legişti au efectuat necropsia. Rezultatele arată că acest cadavru a stat foaret mult timp la temperauri scăzute, astfel că este greu de spus când a survenit decesul.

Cert este că acest copil s-a născut mort. “Bebelușul s-a născut mort, deci nu este vorba de pruncudiere. Acesta s-a născut și puțin prematur. Avea 2400 de grame și 47 de centimetri. Este imposibil să stabilim cu exactitate data la care s-a născut, ținând cont că a stat în zăpadă și frig. Prezenta mici urme de putrefacție”, a declarat Dan Mărculescu, șef IML Hunedoara, citat de replicahd.ro.

În paralel, poliţiştii încearcă acum să o găsească pe mama bebeluşului.

Femeia nu a fost identificată până acum, iar dosarul este acum de competenţa procurorilor de pe lângă Judecătoria Petroşani.

sirsa replicahd.ro.

Lasă un răspuns

Top