You are here
Home > Actualitate > Românii au talent 2019. Golden Buzz pentru Ema Stoian, puștoaica de 10 ani care a dansat fenomenal
loading...

Românii au talent 2019. Golden Buzz pentru Ema Stoian, puștoaica de 10 ani care a dansat fenomenal

Cel de-al doilea Golden Buzz din noul sezon de la Românii au talent a fost stârnit de o puștoaică de zece ani, Ema Stoian, a cărei coregrafie a ghidat mâna Andrei fix pe butonul care o trimite în semifinală. 

Deși toată lumea din familie iubește dansul, Ema este singura care îl și face la un nivel de performanță, tatăl – inginer, mama – economistă, fiind suporteri sau practicanți de conjunctură.

Joaca Emei cu dansul a început la trei ani și jumătate, într-un club pentru copii unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. Doi ani și ceva mai târziu, urmând recomandarea unei instructoare a început să facă gimnastică ritmică, iar efortul și talentul i-au fost recompensate prin medalia de aur cucerită la Cupa României la această disciplină.

În acest an, Ema a participat și la Dance World Cup – competiție care a avut loc la Barcelona – unde a luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera.

Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.

Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a declarat după concurs Florentina Stoian, mama Emei.

Ema a fost încântată că a primit Golden Buzz-ul tocmai din partea Andrei, a cărei fană este. Mai târziu, Smiley și Bartoș i-au spus: ”Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul!”.

După cum spune mama ei, Ema nu se gândește încă la marele premiu, ci se concentrează pentru a pregăti momentul pe care îl va prezenta în semifinală.

Lasă un răspuns

Top