Prăjitură cu căpşuni fără coacere Actualitate Articole Culinar Diverse Dulceturi Economic EVENIMENTE EXTERN Galerie Lifestyle media Neinteresante NEWS NEWS Online Religie Reteta Romania Sanatate SHOWBIZ Social Stiri Tips&tricks by admin - aprilie 6, 2019aprilie 6, 20190 ( Ingredientele prezentate sunt pentru cantitatea de 1.400 gr ) Ingrediente 3 plicuri gelatină, 200 ml apă, 500 ml smântână, 200 gr zahăr, esenţă de vanilie , 500 gr căpşuni Mod de preparare Se pune la hidratat gelatina în apă rece si se lasă circa 10 -15 minute să se umfle . Smântâna se amestecă cu zahărul şi vanilia si se amestecă cu o lingură de lemn . Se pune pe foc, intr-o oală gelatina şi se amestecă continuu , pană se incălzeste fără să o aduceţi la punctul de fierbere . Peste ea se toarnă smântâna în fir subţire , se amestecă continuu circa 2-3 minute. Intr-o tavă de 2-x30 cm in care in prealabil a fost pusă o folie alimentară se asează căpşunele şi se toarnă compoziţia de smântână peste ele . Prăjitura se dă la frigider circa 2-3 ore, apoi o puteti portiona si servi. Vă dorim poftă bună si spor la gătit!