You are here
Home > Actualitate > Andrea Bocelli, parcurgând în genunchi drumul către Maica Domnului de la Fatima.
loading...

Andrea Bocelli, parcurgând în genunchi drumul către Maica Domnului de la Fatima.

O imagine face turul utilizatorilor unei rețele de socializare: celebrul cântăreț Andrea Bocelli mergând în genunchi, în semn de penitență, drumul său spre unul dintre locurile sfinte ale catolicilor, sanctuarul Maicii Domnului de la Fatima (Portugalia).

Imaginea este de anul trecut, atunci când faimosul tenor italian a realizat acest pelerinaj și a fost publicată de pagina oficială a Sanctuarului.

Bocelli a publicat și el fotografiile de la Fatima pe o rețea de socializare, însoțite de următorul text: „Fiecare mamă o simbolizează pe ea, fiecare pântec care dă viață o încarnează și o aduce pe ea printre noi. Maria este singurul drum către Tatăl, este mama noastră cerească, o mijlocitoare și o alinare. Apoi, sunt anumite locuri, precum Sanctuarul Doamnei Noastre de la Rosario, unde aerul este plin de prezența ei, astfel încât fiecare respirație devine o rugăciune”.

Andrea Bocelli, orb de la vârsta de 12 ani, a regăsit credința catolică în care a fost crescut în anii 90, nu se sfiește să-și mărturisească, în orice ocazie, credința. Mama sa a povestit că doctorii au sfătuit-o să-l avorteze pe Andrea, pentru că se va naște cu probleme medicale grave, dar a refuzat.

Bocelli urma să cânte la inaugurarea lui Donald Trump, dar în urma presiunii grupurilor de activiști LGBT s-a retras.

Și în România, în special la praznicul Adormirii Maicii Domnului sărbătorit la Mănăstirea Nicula, pelerinii parcurg drumul în genunchi în semn de penitență. Acest obicei a fost întâmpinat, nu de puține ori, cu insulte și batjocură în mass-media și pe internet.

Lasă un răspuns

Top