You are here
Home > Actualitate > Fetiţa de 3 ani luată de viitură în Prahova a murit. Ceilalţi trei frăţiori sunt daţi dispăruţi
loading...

Fetiţa de 3 ani luată de viitură în Prahova a murit. Ceilalţi trei frăţiori sunt daţi dispăruţi

O fetiță de 3 ani a murit la Sângeru, în Prahova, în inundații. Cei trei frați ai săi sunt dați dispăruți © facebook

Fetița de 3 ani luată de inundații, la Sângeru, în județul Prahova, a murit. Cei trei frățiori sunt dați în continuare dispăruți, după ce casa le-a fost luată de viitură.

Inițial, copila de 3 ani din Sângeru a fost recuperată din inundație de echipele de intervenție. Era însă în stare gravă, iar manevrele de resuscitare au eșuat.

În ciuda eforturilor, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul fetiței. Cei trei frați ai săi, cu vârste de 9 luni, 4 ani și 5 ani, sunt dați dispăruți.

Cei patru copii erau pe saltea, în casă, când a lovit inundația. Potrivit autorităților, apele pârâului Cricovul Sărat s-au umflat rapid după ploile torențiale și au luat cu totul locuința. Casa a fost complet distrusă.

Fetita recuperata din apele involburate din Sangeru a decedat. Continua cautarile pentru ceilalti copii

În interior erau și părinții. Mama de 22 de ani, care e însărcinată în 4 luni, a fost găsită la un kilometru și a fost salvată. Tânăra e acum la o maternitate din apropiere, sub supravegherea medicilor.

Tatăl de 26 de ani a reușit să scape. O amplă operațiune de salvare a fost declanșată pentru găsirea celor 3 copii care sunt dați dispăruți.

La Sângeru, în Prahova, inundațiile au afectat și alte gospodării. 




Lasă un răspuns

Top